Rexiowi należała się nowa naklejka:
Bagażnik.. :
i kupa dziadostwa, która z niego wyleciała.. jakies pseudo maty wygłuszające itp. w razie draki, gdyby było głośno w garażu czekają prawdziwe maty wygłuszające STP
Kolor może sie wydawać różowy, ale zdj. robione przy sztucznym świetle, także normalnie jest to czerwony ładny połysk. Na dniach postaram się skołować przykrycie podłogi bagażnika ze sklejki w kolorze czarnym.
Nie wiem, kto to wymyślił zielone zaciski do czerwonego auta, ale trzeba to było zmienić
+
*uszczelki tylnych lamp - przeciekała woda
*przyciemnione przednie lampy
*wymienione wszystkie sruby i nakrętki pod maską i w klapie bagażnika na nowe
*wyprane dywaniki
*naprawione podnoszenie szyby prawych drzwi
*skompletowane wszystkie srubki, których brakowało
[size=99px][
Dodano: 2013-12-04, 15:53 ][/size]
Takie nakręteczki alu wpadły:
Takie nakręteczki do felg stalowych:
Oponki na zime Fulda Cristal Montreo 3 175/70/13 komplet nówki:
Felgi stalowe 13 cali w kolorze czarny mat, na dniach wrzuce foto jak Rex na nich stoi. Alusy musze zakupić jakieś inne, bo te które mam aktualnie mają ET20 i kiepsko się na nich CRX prowadzi odkładam to na wiosne, wtedy też będę robił całe zawieszenie, wiec przydało by sie go obniżyć min. te 30/40 mm i być może poliuretanowe wszystkie tuleje zawieszenia
Następne rzeczy w najbliższym czasie: odnowienie wszystkich plastików w bagażniku i niektóre elementy wnętrza, zmiana kierki na oryginalną, wyczyszczenie nagrzewnicy i reszty pierdół odpowiadających za ogrzewanie/nawiew auta

prawdopodobnie przez przerwe swiateczną to zdąże zrobić, dalszych planów nie ujawniam, bo jest ich bardzo dużo i nie wiem, które z nich wypalą. Ogólnie mówiąc zawieszenie, moc i ogarniecie lakieru i listew.