[86c] Problem z obrotami i moca na gaźniku Pierburg 1B

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Maciej
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Maciej »

U mnie po wymianie czujnika jest trochę lepiej ale nadal są problemy nie chodzi tak powinien, podstawę gaźnika zmienię nie jest to duży koszt więc zaryzykuje nie mam już więcej pomysłów jak na razie używam tego auta jako drugie więc jakoś się nim mecze ... Ale nadal działam i chce to naprawić w końcu
k
krakers2207
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: krakers2207 »

ja posprawdzam jeszcze raz wszystkie wężyki bo to nie sposób żeby nie działało
Awatar użytkownika
siwkins
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: siwkins »

[quote=""krakers2207""]Chciałbym się dowiedzieć gdzie jest w 1.0 HZ krokowiec o ile w ogóle jest?[/quote]

nie ma.
Awatar użytkownika
Maciej
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Maciej »

Mam jeszcze pytanie ponieważ moim polo w zbiorniku jest pompka paliwa elektryczna czy ona powinna tam być skoro jest mechaniczna przy silniku? kod silnika HA myślę ze ktoś założył inny zbiornik czy coś bo nie jest ona podłączona w ogóle czy powinna być podłączona?
k
krakers2207
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: krakers2207 »

[quote=""Maciej""]Mam jeszcze pytanie ponieważ moim polo w zbiorniku jest pompka paliwa elektryczna czy ona powinna tam być skoro jest mechaniczna przy silniku? kod silnika HA myślę ze ktoś założył inny zbiornik czy coś bo nie jest ona podłączona w ogóle czy powinna być podłączona?[/quote]

Nigdy się nie spotkałem z silnikiem o oznaczeniu HA jeśli masz gaźnik to pompka paliwa jest w komorze silnika koło aparatu zapłonowego zaś wtrysk ma w baku ;) Ktoś pewnie kombinował i założył bak od wtrysku
ODPOWIEDZ

Wróć do „silnik”