[quote=""fred""][quote=""krakers2207""]-przegniło wzmocnienie zderzaka tylnego, będę musiał kupić cały nowy zderzak gdyż wzmocnienia nie mogę znaleźć[/quote]
Samego wzmocnienia nie dostaniesz bo jest to zintegrowana część ze zderzakiem choć da się go wyjąć bo jest na zatrzaskach. Najlepiej znaleźć drugi w używce nie przegniły za mocno i przełożyć najlepiej po malowaniu proszkowym i problem z głowy. Z tego co się orientuje z nieoryginalnego zderzaka nie jest możliwe wyjęcie wzmocnienia bo jest ono wklejone w zderzak. W dupowozie pospawałem wzmocnienie i jak do tej pory nie narzekam
Fajnie,że dbasz o polo. Może uda się kiedyś złapać

[/quote]
U mnie niestety nie ma czego spawać, wzmocnienie rozpada się w rękach tak jest skorodowane. Poszukałem wzmocnienie w bdb stanie ale facet miał dowiadywać się o wysyłce ale do dziś dnia nie dał odpowiedzi.
Co do dbania w nowym sezonie czeka mnie kolejne wydawanie $$ a dlatego że lakiernik i mechanik dali dupy czyli cieknący amor i korodowanie rantów drzwi, klapki wlewu paliwa i inne kwiatki.
Śledząc forum natrafiłem na to że kiedyś gościłeś na vwmanii może wpadniesz w przyszłym sezonie i uda się spotkać