[6N1] wymiana rozrusznika

Coś nie działa? Nie wiesz jak uporać się z usterką bądź problemem technicznym w Twoim polo? To właściwy dział,by zadać pytanie.

Moderator: Global Moderator

f
fafikop
Newbie
Newbie

[6N1] wymiana rozrusznika

Post autor: fafikop »

Witajcie
polo 1.6 z 95r i oznaczenie silnika AEA. nie wiem jaki kupić. sprawdzałem nr tego co jest zamontowany i takie są: 0001113013 i 085911023. po numerach to wychodzi ze tam jest wstawiony 0.9kW, a z tego co czytam to do 1.6 są mocniejsze. no ale to mniejszy problem. teraz jakie mocowanie tego rozrusznika, bo jak widzę to są 2 rodzaje i nie wiem jaki wybrać. pomocy. dzięki za podpowiedzi

Na początku pomóż nam zrozumieć co do nas piszesz. Bo ledwo można było coś zrozumieć. Tym razem poprawiłem pisownie i interpunkcje.
f
fafikop
Newbie
Newbie

Post autor: fafikop »

[quote=""fafikop""]Witajcie
polo 1.6 z 95r i oznaczenie silnika AEA. nie wiem jaki kupić. sprawdzałem nr tego co jest zamontowany i takie są: 0001113013 i 085911023. po numerach to wychodzi ze tam jest wstawiony 0.9kW, a z tego co czytam to do 1.6 są mocniejsze. no ale to mniejszy problem. teraz jakie mocowanie tego rozrusznika, bo jak widzę to są 2 rodzaje i nie wiem jaki wybrać. pomocy. dzięki za podpowiedzi

Na początku pomóż nam zrozumieć co do nas piszesz. Bo ledwo można było coś zrozumieć. Tym razem poprawiłem pisownie i interpunkcje. [/quote]
Temat już zamknięty niestety brak tulejki w skrzyni a rozrusznik sprawny jest
ODPOWIEDZ

Wróć do „100 technicznych pytań do...”