Zapewne myślisz o przyczepie Niewiadów N126
 Dobrze by wyglądała nawet i na vwmanie jak znalazł, tylko pewnie z kempingami nie wpuszczają
 Dobrze by wyglądała nawet i na vwmanie jak znalazł, tylko pewnie z kempingami nie wpuszczają 
Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Jak kupowałem auto też miałem 3 elektrodowe Boscha ale zmieniłem na NGK 1 elektrodowe po czym padły po roku użytkowania. W skodzie gdy wymieniałem, wymieniłem na 1 elektrodowe NGK po czym padły cewki i zmieniłem na 4 elektrodowe Boscha, zaznaczam że auto jest zasilane gazem. Tak jak barmaz91 pisze żadnej różnicy nie zaobserwowałem
 Jak kupowałem auto też miałem 3 elektrodowe Boscha ale zmieniłem na NGK 1 elektrodowe po czym padły po roku użytkowania. W skodzie gdy wymieniałem, wymieniłem na 1 elektrodowe NGK po czym padły cewki i zmieniłem na 4 elektrodowe Boscha, zaznaczam że auto jest zasilane gazem. Tak jak barmaz91 pisze żadnej różnicy nie zaobserwowałem  Zapytam się też mechanika o jego opinię co do tego
 Zapytam się też mechanika o jego opinię co do tego 

[/quote]
[/quote] Jeszcze nie odebrałem auta więc nie mam jak pytać, w etce po dokładnej analizie większość świec do polo są 3 elektrodowe, co do świec gazowych-mój znajomych jeździł na nich gdy miał gaz na gwarancji i mówił że to jedno i to samo, tylko cena wyższa i na opakowaniu LPG
 Jeszcze nie odebrałem auta więc nie mam jak pytać, w etce po dokładnej analizie większość świec do polo są 3 elektrodowe, co do świec gazowych-mój znajomych jeździł na nich gdy miał gaz na gwarancji i mówił że to jedno i to samo, tylko cena wyższa i na opakowaniu LPG  Sam jestem ciekaw co mi mój mechanik powie na ten temat, na pewno się tym podzielę
 Sam jestem ciekaw co mi mój mechanik powie na ten temat, na pewno się tym podzielę 

Co do świec to mechanik stwierdził że oprócz ceny, świece są trwalsze ale poza normalnymi warunkami różnicy nie ma. Twierdził że niektórzy mówią że mieszanka jest lepiej spalana ale to przypuszczenia laików
 Co do świec to mechanik stwierdził że oprócz ceny, świece są trwalsze ale poza normalnymi warunkami różnicy nie ma. Twierdził że niektórzy mówią że mieszanka jest lepiej spalana ale to przypuszczenia laików 

w mojej okolicy (Gliwice na śląsku) nie widziałem jeszcze pasjonata 86c i nie mam jak porównywać pracy silnika, wyposażenie....  :/   Oj przydalaby sie taki spot
   w mojej okolicy (Gliwice na śląsku) nie widziałem jeszcze pasjonata 86c i nie mam jak porównywać pracy silnika, wyposażenie....  :/   Oj przydalaby sie taki spot
 w mojej okolicy (Gliwice na śląsku) nie widziałem jeszcze pasjonata 86c i nie mam jak porównywać pracy silnika, wyposażenie....  :/   Oj przydalaby sie taki spot[/quote]
   w mojej okolicy (Gliwice na śląsku) nie widziałem jeszcze pasjonata 86c i nie mam jak porównywać pracy silnika, wyposażenie....  :/   Oj przydalaby sie taki spot[/quote] ale taki spot jak najbardziej by się przydał ale pytanie jak to zrobić
 ale taki spot jak najbardziej by się przydał ale pytanie jak to zrobić 

ale taki spot jak najbardziej by się przydał ale pytanie jak to zrobić  [/quote]
[/quote] Daje rade.  Ale fakt jkabym mial inny samochod to raczej jechalbym bardziej komfortowym ;p
 Daje rade.  Ale fakt jkabym mial inny samochod to raczej jechalbym bardziej komfortowym ;p
 ale taki spot jak najbardziej by się przydał ale pytanie jak to zrobić  [/quote]
[/quote] Daje rade.  Ale fakt jkabym mial inny samochod to raczej jechalbym bardziej komfortowym ;p[/quote]
 Daje rade.  Ale fakt jkabym mial inny samochod to raczej jechalbym bardziej komfortowym ;p[/quote]