[quote=""garbatymarcin""]ja mam rozbieralny (początek 1997), a Kubrick jeszcze nie (1996)[/quote]
Tu się mylisz. Jak kupiłem auto, miałem grill no emblem, a dopiero z 2 sezony temu kupiłem ze znaczkiem i nie wiem z jakiego roku on pochodzi.
Niemniej, jest nierozbieralny.
W sumie sam też nie mogę zagwarantować, czy moje polo nie ma czasem grilla z innego egzemplarza, bo przód nie jest tak do końca dobrze spasowany, więc mógł być bity.
street_polo, łatwo możesz to sprawdzić, jaki masz znaczek. Wystarczy, że się mu przyjrzysz nawet jak jest założony. Jeśli zobaczysz linię łączenia dwóch elementów niecały milimetr pod powierzchnią znaczka (że wewnątrz), to masz rozbieralny. Jeśli natomiast jest cały gładki, to nie.
no właśnie taki miałem... dziś zabrałem się do jego malowania, dosyć łatwo się to rozdziela lecz trzeba ułamać wszystkie zatrzaski (tak jest szybciej) a następnie złożyć na sylikonie, ja go użyłem bo miałem pod ręką a przy okazji bezbarwny
dzięki za wypowiedzi
Nie sztuką jest zwrócić na siebie uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich.
Sam zatrzaski lekko zmiażdżyłem kombinerkami z wąską końcówką. Niewiele, na tyle, żeby zewnętrzną część można było zdjąć, a potem przy złożeniu, trzymały. Do tego jeszcze ten pierścień dookoła znaczka mi go przytrzymuje, tak więc trzyma się bez żadnego kleju czy silikonu.
[quote=""driVWer""]a tylny znaczek w polo 6n jest mocowany na klaj czy na kołki tak jak w golfie mk2? i czy go można oddzielić od tej jego gumowej podkładki?[/quote]