Yzf 250 | 6n GTi Patryka. up :)

Tutaj możesz oglądnąć najładniejsze klubowe auta

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Y
Yzf 250
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Yzf 250 »

Problem jest w tym, że zaczynam przygodę z modzeniem i nie mam zbytnio kogo się poradzić na kim się wzorować z kim porozmawiać. Prawda jest taka, że zadaje dziesiątki pytań na fb znajomym z forum polo a efekt tego jest taki, że od pytania do pytania aż ludzie się zaczynają flustrować. Mój pomysł nie wiem czy dobry jest taki.
Zmiana 2 rantów na 2'' opona 165 na przód
opona 185 na 2,5'' No i prawdopodobnie w tym sezonie tego nie spasujemy ale ppracuje nad felgami bym się nie wstydził stanu technicznego. Na przyszly sezon będziemy walczyć z tym wszystkim. NIE ODRAZU RZYM ZBUDOWALI. Pomóżcie czy to dobry pomysł bo ja już nie wiem :)
Awatar użytkownika
Matti 6n
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Matti 6n »

[quote=""Yzf 250""]Problem jest w tym, że zaczynam przygodę z modzeniem i nie mam zbytnio kogo się poradzić na kim się wzorować z kim porozmawiać. Prawda jest taka, że zadaje dziesiątki pytań na fb znajomym z forum polo a efekt tego jest taki, że od pytania do pytania aż ludzie się zaczynają flustrować. Mój pomysł nie wiem czy dobry jest taki.
Zmiana 2 rantów na 2'' opona 165 na przód
opona 185 na 2,5'' No i prawdopodobnie w tym sezonie tego nie spasujemy ale ppracuje nad felgami bym się nie wstydził stanu technicznego. Na przyszly sezon będziemy walczyć z tym wszystkim. NIE ODRAZU RZYM ZBUDOWALI. Pomóżcie czy to dobry pomysł bo ja już nie wiem :)[/quote]

Wymiana rantów dość droga rzecz, wolałbym kupić 165/50 tylko popytaj jakiej firmy bo bridgestone wiem ze jest twarda . A 185 według mnie się nie wejdzie

Pytaj ile można od tego jest forum :piwo:
Y
Yzf 250
Mały interesant
Mały interesant

Witam, dla wszystkich tych którzy mówili, że wszystko da się naciagnać itd. Niestety mam rozczarowującą wiadomość. Nie zdarzyłem zrobić fotki. Opone naciągaliśmy ze strzała z butli. Wskoczyła za 3 razem lecz przy 6 atmosferach się nie rozepchała od rantu do rantu i brakowało jakieś 2 cm. Tak naciągniętej 165 jeszcze nie widziałem nawet na tyrestrech :vinsent: ale zanim dobiegłem po telefon opona zeszła z rantu. Myślę czy nie spróbować z opona Bridgestone 165/50r15
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

185/45 rozwiązałyby tu problem, ale ta opona podchodzi już pod kartofel i o porządnym naciągu można zapomnieć. faktycznie warto pomyśleć o 165/50. i może nawet niekoniecznie z nankanga
Awatar użytkownika
PiterVR6

Post autor: PiterVR6 »

8,5 z przodu w 6n to ciezkie wyzwanie, moze byc problem z upchnieciem, szukaj rantów 1,5
Y
Yzf 250
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""PiterVR6""]8,5 z przodu w 6n to ciezkie wyzwanie, moze byc problem z upchnieciem, szukaj rantów 1,5[/quote]

Chyba chciałeś napisać 2'' przecież 8 cali upchać to no problemo.
Y
Yzf 250
Mały interesant
Mały interesant

Witam. Sytuacja zmusiła mnie bym zmienił tarcze w polciu bo tarce miły już ranty prawie jak
moje ozety i po ostatnim killowaniu po prostu odkleiła się okładzina z tarczy. Jestem zdana
''jak coś robić to z rozmachem '' :oki: podjąłem decyzję, że 280 mm zawita w Gti. Razem z
Jarzmami, tarczami, klockami wymieniłem gumy wahacza, sworznie, końcówki drążków, płyn .
Obrazek
Obrazek
sworznie ... :jester:
Obrazek
Kupiłem też rozpóre wiechersa od Szmydzia :good:
Obrazek
następnie przygotowania do malowania wyszły tak, że rozporka jest goła bez farby i będzie malowna :)
Obrazek
Biorę się też za koła zimowe . BBS RS 722 ORI. Ogólnie zajechane kola... Prowadzę regenerację :yahoo:
Obrazek
Trochę się przy nich naje@!#$m ale podkład poszedł na czyste alu.Zero odprysków,zmatowień itp. Podkła
Obrazek
zdjęcie tarczy itd. na aucie miałem a już nie mam :beg: Gdzieś zginęło. :grin:
Pomalutku się dzieje. Pozdrawiam :hello:
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: wojtasllb »

dobrze działasz :)
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Działaj, działaj Patryk, będzie ciekawie :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Y
Yzf 250
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""JuStIcE""]Działaj, działaj Patryk, będzie ciekawie :)[/quote]
Mam taką nadzieję, że idę w dobrą stronę. Na każdy mod się zbieram aż pewnego dnia szukam okazję. Chwytam ją w przerwie miedzy lekcjami i już jej nie wypuszczam. Mam nadzieje, że w przyszłym sezonie nie zbesztacie mnie w ślęsinie :) no i będę starać się robić samochód wg swojego gustu. Nie pójdę za trendem nie kupię Rsów i relingow Thule :banghead: [quote=""wojtasllb""]dobrze działasz :)[/quote]
Postaram się o wiecej. Plany są duuuże co wyjdzie zobaczymy. do ogarnięcia mechaniki brakuje Tarcz kotwicznych, tarcz ham. na tył i klocków. Pomalować zaciski i jarzma. Końcówka wydechu do zmiany i prawdopodobnie zderzak zrobię na gładko chociaz podoba mi się tak jak jest ale 4umowicze besztaja..heh. I jeszcze parę. Wrzucę fotki na bieżąco. Każda opinia motywuje mnie do działania. Dzieki :piwo:
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Czekam na gumy porządne dla tych oz.. ;)
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: qK. »

No to ładnie sie uzbroiłeś, teraz będzie od razu poważniej wyglądał na tych heblach :)
Walcz z kołem i czekam na dalsze info :piwo:
Polo 6N by qK.
Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Jedziesz z koksem Patryk :) Czekam na efekty :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

jakie tam et w końcu wyszło na tych szerokich rantach?? Mogleś szukać conti 165 - takie na 8,5 już były
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Y
Yzf 250
Mały interesant
Mały interesant

Inco a uj go wie :grin: Wiem jedno- :bow: Trzeba gumować, naciągać, toczyć co się da spasować ale przed tym od ciula roboty. Mam nadzieje, że w przyszłym roku nie będę się już wstydzić przyjechać na zlot. O ile mnie wpuszczą. Fajnie, że ktoś się czasem chociaż tutaj odezwie.

P.S Tymczasem polo stało się Polo country ;P zdjęcia niebawem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty zaawansowane”