Polo 6n by korzenio (Sprzedane)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Dobrze to wygląda,śmiało mozesz teraz mache otwierać .
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Korzeń ja bym do kompletu psiknął jeszcze tym samym kolorem góry od lamp i ten plastik z którego zamek klapy wystaje. Pamiętam u fajgiego tak było i bardzo fajnie to wyglądało. No chyba że był taki zamysł, że to ma tak wyglądać to wtedy zostaw :)
Awatar użytkownika
korzenio
Swój
Swój

Post autor: korzenio »

[quote="MiSiEk-GDA"]Korzeń ja bym do kompletu psiknął jeszcze tym samym kolorem góry od lamp i ten plastik z którego zamek klapy wystaje. Pamiętam u fajgiego tak było i bardzo fajnie to wyglądało. No chyba że był taki zamysł, że to ma tak wyglądać to wtedy zostaw :)[/quote]

no wlasnie sie malują ramki lamp na czarny mat :) Ale mamy małe problemy i poślizg przed STS , działam na pełnej k%$# :D
Awatar użytkownika
KoStEk
Administrator
Administrator

Post autor: KoStEk »

korzeń dawaj foty z STS i jak to teraz wszystko wygląda bom strasznie ciekawy :grin:
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
----------------------------------------------------------------
Ślesin 2012, 2013, 2014
II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
Awatar użytkownika
korzenio
Swój
Swój

No coś tu mam z STS , ale jeszcze może sie coś doda :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: qK. »

Auto coraz lepiej wyglada :) Impreza bardzo udana! Do następnego :piwo: :piwo:
Polo 6N by qK.
Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Tia a potem będzie mam wgniotki na masce jak po manii :crazy: teraz już wiemy od czego ;) Ładnie wyszedł na zdjęciach czerwony szatan :evil: Ogólnie cała wasza trójka godnie reprezentowała nasze barwy :piwo:
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

derengowska Obrazek
Awatar użytkownika
KoStEk
Administrator
Administrator

Post autor: KoStEk »

no no no korzenio godnie :oki: . Tym siłownikiem, to się nie chwaliłeś. Jest na co popatrzeć i nie mówię tu o tych pięknych damach :D Mam mały niedosyt patrząc Polo, ale to dobrze, bo z ciekawością czekam czym zaskoczysz w dalszych postępach.

Nie zawaham użyć się słów, że powinno znaleźć się w projektach zaawansowanych. Cały czas są postępy zmierzające tylko w dobrym kierunku. Auto widywane na spotach i zlotach. Zasługuje na to. Myślę, że to tylko kwestia czasu :D
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
----------------------------------------------------------------
Ślesin 2012, 2013, 2014
II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
Awatar użytkownika
korzenio
Swój
Swój

[quote="KoStEk"]no no no korzenio godnie :oki: . Tym siłownikiem, to się nie chwaliłeś. Jest na co popatrzeć i nie mówię tu o tych pięknych damach :D Mam mały niedosyt patrząc Polo, ale to dobrze, bo z ciekawością czekam czym zaskoczysz w dalszych postępach.

Nie zawaham użyć się słów, że powinno znaleźć się w projektach zaawansowanych. Cały czas są postępy zmierzające tylko w dobrym kierunku. Auto widywane na spotach i zlotach. Zasługuje na to. Myślę, że to tylko kwestia czasu :D[/quote]

Kostku lifta dostałem od QK'a na Sts'ie, bez niego stało by z badylem :crazy: sezon kończę w takiej formie, ale przyszły sezon na pewno przyniesie lepszą glebe, opone. Czy felge zmienie, tego nie wiem :)

A za słowa uznania bardzo dziękuje, a na chwile obecna zaczynamy zimowy setup :crazy: :D
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote="KoStEk"]Nie zawaham użyć się słów, że powinno znaleźć się w projektach zaawansowanych. Cały czas są postępy zmierzające tylko w dobrym kierunku. Auto widywane na spotach i zlotach. Zasługuje na to. Myślę, że to tylko kwestia czasu :D[/quote]

Również jestem tego zdania, auto bardzo dobrze znane. Przechodzi ogrom modyfikacji (mimo bardzo ograniczających $$), w porównaniu do niektórych aut z działu "wyżej". Cały czas coś się dzieje i co najważniejsze kolega coraz bardziej się nakręca.
Znam bdb projekt i mysle ze auto powinno znalezc sie w odpowiednim miejscu ;)
Polo 6N by qK.
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Wszystko fajnie pięknie, tyko co razi mnie to ta naklejka na błotniku, głodek, atrapa, i ten przycisk w środku, nie pamiętam od czego (grzanie pupsztali?) Na manii oglądałem, ale nie pamiętam już od czego to było. ;d
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote="Filipovic"]Wszystko fajnie pięknie, tyko co razi mnie to ta naklejka na błotniku, głodek, atrapa, i ten przycisk w środku, nie pamiętam od czego (grzanie pupsztali?) Na manii oglądałem, ale nie pamiętam już od czego to było. ;d[/quote]

Naklejka jeszcze jest bo jest rdza ale jej nie bedize niebawem z tego co wiem :D A no i głoda też mu wybiłem z głowy :D
Polo 6N by qK.
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Łee tak myślałem, ruda jest, nie ma zaawansowanych ! Taka sytuacja .. ;p
Awatar użytkownika
korzenio
Swój
Swój

nie dałem rady ogarnac juz tego lewego błotnika, a pod naklejka nie ma rdzy, tylko za mocno gwint skrecilem i oponą wyrwalem rant z blotnika :crazy:

co do głodka to go nie ma bo "kupilem" nowa kratke

a grzanie dupsztali sie tak nie rzuca w oczy , nie jest na trytke wiec nie ma lipy :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”