Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Dla zachęty, polecam zerknięcie na auto krzyDOLARa, które w zeszłym roku zdobyło tytuł Polo Roku.
 Dla zachęty, polecam zerknięcie na auto krzyDOLARa, które w zeszłym roku zdobyło tytuł Polo Roku.

jakis chrom moim zdaniem by wygladal elegancko tu
 jakis chrom moim zdaniem by wygladal elegancko tu 
Dało mi do myślenia tylko te ze "komuś sie nie podoba" i w sumie tylko tyle. Moja wizja na to auto jest taka i raczej nic tego nie zmieni. Mechanicznie działa bez zarzutu i na to stawiam największy nacisk. Zewnętrzna część auta - dopóki nieskorodowana nie robi mi aż tak bardzo. Widocznie mam inny gust niż większość tu obecnych. Jeden powie,że lubi jak auto ma 1000spoilerów i 1000naklejek z listą płac na drzwiach, inny, że jak auto jest na glebie i nie ma żadnych dodatków.twoje auto ale tyle opini wiec powinno Ci dac to troche do myslenia
no z chromem to musialbym doposażyć auto w pseudo ksenony i siatex na grillu - to nie moja bajka, choć nie ganię ludzi, którzy tak robią. (Znałem typa, który już nie wiedział gdzie jeszcze może wcisnąć diody. Jeśli jego zdaniem to jest sexi to nie bede mowił ze ma coś zmeniać ;p)jakis chrom moim zdaniem by wygladal elegancko tu
 Jak będę chciał go sprzedać naklejki ściągam (przynajmniej maska bez odprysków) stalówki zakładam i auto z powrotem jest serią a ja nie muszę płakać ile jestem stratny bo wpakowałem kilka tysiecy na mody. To nie jest auto mych marzeń więc nie będę w nie pakował nie wiadomo jakiej kasy. Może gdybym nie był studentem ;p
 Jak będę chciał go sprzedać naklejki ściągam (przynajmniej maska bez odprysków) stalówki zakładam i auto z powrotem jest serią a ja nie muszę płakać ile jestem stratny bo wpakowałem kilka tysiecy na mody. To nie jest auto mych marzeń więc nie będę w nie pakował nie wiadomo jakiej kasy. Może gdybym nie był studentem ;p
Polo na glepie + ladne kołoDorsz pisze:jak auto jest na glebie i nie ma żadnych dodatków.
 Calkiem inne auto, a tak co do tematu , moze z tym chromem troche przesada ale ladne, sredbrne kolo tu pasuje,  wcale zadnych zmian nie musisz robic jak pisales
  Calkiem inne auto, a tak co do tematu , moze z tym chromem troche przesada ale ladne, sredbrne kolo tu pasuje,  wcale zadnych zmian nie musisz robic jak pisales  pod ten kolor auta moim zdaniem srebrna felga bedzie ladnie wygladala
 pod ten kolor auta moim zdaniem srebrna felga bedzie ladnie wygladala