[quote=""BraHOL 12""]Pola bardzo ładna
Ślicznie lecisz z tematem
Gdzie kupiłeś ten filc bo tez potrzebuję :oki:[/quote]
Pracuje w zakładzie produkującym meble. Takim filcem obijamy sprężyny faliste, oraz bonnelowe. Taniość jak cholera, ponieważ w normalnym sklepie za taką wykładzine tych rozmiarów zapłaciłbym ok 30-40 zł. Tutaj mam za 14 zł.
Za piankę o grubośći 1cm oraz wymiarach 1,5m x 0,50m zapłaciłem 2 zł. Gęstość T18
[quote=""zxxck""]Skrzynia wygląda apetycznie

Tylko jedyne co mnie zawsze przeraża

Brak miejsca w bagażniku ;/[/quote]
Szczerze powiem mam o wiele więcej miejsca niż z oryginalną tubą sinuslive

Ponieważ była walcowata i litraż nie miał gdzie się podziać po kątach. a tutaj jednak tył zcięty pod kątem 40' i ładnie się wpasowała

Podstawa ma jakieś 54 cm prawie dotyka klapy bagażnika ale bezpośredio się z nią nie styka. Tak że bagażnik się powiększył.
No a teraz czekam za kasiabarą i trzeba lampy zrobić

Mały smoked się szykuje. Ogólnie to parę postów wcześniej napisałem że na 100% wpadnie gwint. Muszę was zmartwić. Nie wpadnie bo chce zawieszenie zachować w oryginale. Niech stoi wysoko jak koza, niech się śmieją

Ja natomiast twierdze że twarde i niskie zawieszenie na nasze drogi zupełnie się nie nadaje :/ Oczywiście możecie się ze mną nie zgodzić nie mam nic przeciwko.
A więc czekajcie na smoked, czekajcie też na malowanie felg na biało (jeśli starczy chęci i czasu) ewentualnie zabiorę się za upiększanie środka. Wstawki plastikowe polecą do hydrograficiarza w karbon
Pozdrawiam Piotr !