[classic] alufelgi od hondy

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Iron987
Początkujący
Początkujący

[classic] alufelgi od hondy

Post autor: Iron987 »

Witam, przejeżdżałem dzisiaj obok szrotu i postanowiłem wstąpić aby dowiedzieć się czy mają dokładkę zderzaka od ibizy/cordoby, myśl o dokładce odeszła na bok jak zobaczyłem stojącą na części prawdopodobnie hondę, była to taka trochę większa coś typu jazz. A dokładnie przykuły uwagę mi jej koła. Szukam do siebie alufelg i nie mogę znaleźć. Podszedłem do nich i jak zobaczyłem rozmiar 185/55 R15 a do tego rok 2011 już pomyślałem że muszę je mieć. Podszedłem do miśka popytałem o nie i mogę podjechać któregoś dnia przymierzyć je na classica. Nie wiem czy będą pasowały, nie wiem jakie mają ET. Nie podoba mi się że 1 opona jest na flaku, nie wiem czy to nie przeszkadza oponie, czy jej nie uszkadza. Cena za komplet to 1000zł a tu wrzucam fotki:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

teraz proszę o waszą krytykę, bo nie wiem co mam z nimi robić. Z góry bardzo dziękuje.
T
Tajg3r
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Tajg3r »

Na pewno masz inny otwór centrujący, ale dokładnie Ci nie powiem jaki, bo sam nie wiem, w necie sobie sprawdź, rozstaw śrub powinien pasować.
Awatar użytkownika
Iron987
Początkujący
Początkujący

Post autor: Iron987 »

otwór centrujący na pewno jest inny ale to w większości felg tak bym miał, dlatego są pierścienie centrujące, ale wydaje mi się że one miały et 45 i by się schowały a ja wolałbym zostawić je tak jak są. Flegi na pewno odpadają. Chyba że ktoś chce jeszcze dokładać dystanse.
ODPOWIEDZ

Wróć do „felgi i opony”