Wlew paliwa pod tylnia lampa

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Benek
Mały interesant
Mały interesant

Wlew paliwa pod tylnia lampa

Post autor: Benek »

Ostatnio znajomi mi mowili ze w golfach i polowkach czasem ludzie robia tak ze przeprowadzaja wlew paliwa pod lampe ktora jest na jakis wysiegnikach czy cos takieg :P jak ktos rozumie ocb i kiedys widzial jakies zdjecie w necie badz moze jakis manual to prosil bym o link :)
Moja Pola - German Style Project
Awatar użytkownika
rat4
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: rat4 »

wszystko pięknie ładnie ale taka modyfikacja musi być przeprowadzona profesjonalnie to w końcu łatwopalne wybuchowe paliwko jeśli nie będzie to zrobione szczelnie to ładnie będzie w środku śmierdzieć.
Tak z ciekawości zapytam w jakim celu taka modyfikacja? chcesz zrobić polo na gaz i chcesz mieć wlew z tyłu wraz z zaworkiem gazu?
civic r18a2/407 1,6 HDi
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

moim zdaniem to nie ma sensu, kiedys widzialem w OPT jak typ w golfie mk3 mial wlew od gazu pod tablica rejestracyjna - to rozumiem, nie szpeci ten korek samochodu, rozwala mnie jak ktos ma wywiercone na żywca w blotniku tylnym otwor na wlew od gazu albo w zderzaku :/ w zyciu bym na to nie pozwolil...
Awatar użytkownika
Benek
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Benek »

Nie chce gazu nawet lepsze zapalniczki sa na benzyne ;) po prostu fajna opcja z tego co mi znajomy mowil jak widzial cos takiego bylo to profesjonalnie zrobione dobrze spasowane etc. dlatego pytam o jakis manual i fotki :)
Moja Pola - German Style Project
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”