[quote="polopatryk1234"]Wnętrze auta ukończone,raczej nic już nie będę zmieniał więc mogę się już pochwalić
Wszystko wypucowane skóry wyczyszczone z oknem piękna pogoda więc na weekend jakaś mała wycieczka [/quote]
Kurde robi wrażenie.Pięknie to wszystko wygląda :oki: .I jeszcze ta dwukolorowa decha
Witam,czas na mały aktual żeby nie było że nic się nie działo przez ten czas
Do polo wpadła skórzana gałka i bacik anteny z polo 6R:
Zamontowałem także głośniki w tylnych boczkach,oczywiście na ori stelażach które dodatkowo wzmocniłem żeby się nie wyginały i nie wpadały w rezonans.Głośniki oczywiście te same co z przodu Helix B 62 C do maskownic dodatkowo zamontowałem ramki:
W garażu czekają już nowe ori kierunki :yahoo: a także odboje które muszę wymienić gdyż stare skruszały i osłony latają na amortyzatorach
W przyszłym tygodniu obieram jeszcze..albo to później żeby było ciekawie na razie tyle by było
Ostatnio zmieniony 02 sie 2013, 16:16 przez polopatryk1234, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="polopatryk1234"]Witam,czas na mały aktual żeby nie było że nic się nie działo przez ten czas
Do polo wpadła skórzana gałka i bacik anteny z polo 6R:
Zamontowałem także głośniki w tylnych boczkach,oczywiście na ori stelażach które dodatkowo wzmocniłem żeby się nie wyginały i nie wpadały w rezonans.Głośniki oczywiście te same co z przodu Helix B 62 C do maskownic dodatkowo zamontowałem ramki:
Tłumiki środkowy i końcowy:
W garażu czekają już nowe ori kierunki :yahoo: a także odboje które muszę wymienić gdyż stare skruszały i osłony latają na amortyzatorach
W przyszłym tygodniu obieram jeszcze..albo to później żeby było ciekawie na razie tyle by było[/quote]
No pojechałeś z tematem konkret ! Ładne masz te ramki na maskownice głośników
[quote="Adrian_Malbork"]ten ręczny mi tu straszy tylko..
fuj fuj fuj!
Widzę Cię w sierpniu u Bejcusia, albo Twoje skóry zmienią kolor na grillowy :assasin: :assasin:[/quote]
Spokojnie cały czas poluję na ręczny beżowy co do spotkania dam jeszcze znać..
Gumy amortyzatorów i łącznika stabilizatora już na swoim miejscu
Także uszczelka drzwi pasażera wskoczyła do autka
dla porównania:
stara i nowa
i na koniec :piwo:
ciąg dalszy...
dodatkowe oświetlenie wnętrza
porównanie z lampką:
i bez lampki:
na zdjęciach może szału nie robi ale na żywo jest lepiej
i w końcu ukończona półka w skórze po prawej widać obecną co miałem (kiedyś była beżowa )teraz tylko przełożyć sznurki i można pić :piwo:
od góry i od dołu beżowa jutro zamontuję to wstawię więcej fotek
Dobry temat z ta polka. a recznego nie latwiej bylo rzucic do obszycia? ;> z lampka wszystko fajne, ale jak chcesz zeby na prawde urywalo to wsadzaj ledy
Wiem po swojej, ze naprawde duuuuuza roznica.
no i bys sie odezwal w koncu kiedy wpadniesz do nas
a ta lampka to tak oryginalnie wychodziła ? czy jest z jakiegoś innego auta ? Jest to jeden z moich ulubionych tematów na tym forum, dbałość o detale i to że wymieniasz wszystko na oryginalne część a nie na jakieś zamienniki się ceni!!
[quote="Ala"]a ta lampka to tak oryginalnie wychodziła ? czy jest z jakiegoś innego auta ? Jest to jeden z moich ulubionych tematów na tym forum, dbałość o detale i to że wymieniasz wszystko na oryginalne część a nie na jakieś zamienniki się ceni!! [/quote]
Dziękuję Pani Alu teraz wiem że ktoś to w końcu docenił staram się żeby było ładnie a zarazem nie było przesadzone,jeśli chodzi o lampkę to tak jak kolega tajpej już napisał lampka z passata b5 ogólnie ładnie pasuje do wnętrza 6n2 i wygląda jak oryginalnie była by zamontowana
Adrian_Malbork nad ledami też myślałem ale nie wiem czy nie będzie zbyt jasno :closedeyes: