Czy ktoś ma zamontowane bixenony w oryginalnych lampach :?: wiem, że z policją może być kłopot lecz podoba mi się barwa światła
Czy żarówka BiXenonowa "wchodzi" bez problemu w miejsce zwykłej H4 :?: Jaką barwę polecacie by jednakowo było nie za przesadnie ale białe czyste światło... :?: 4300k czy 5000k :?:
Mam ochotę zakupić owy zestaw. Lampy mam w smokedzie.
Wiem, że bez soczewki lipne to będzie ale narazie nie dysponuję kwotą by lampę z ową soczewką zakupić. (celuje w lampy stylizowane na 6n2 depo)
Nie sztuką jest zwrócić na siebie uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich.
street_polo
Nie ma czegośc takiego, jak żarówka bixenonowa. To soczewki są inne nizw zwykłym xenonie. Nie polecam montażu HIDów do ori lampy, bo dowód poleci od razu. Jeżeli tylko podoba Ci się barwa, kup sobie dobre żarówki typu Osram Nightbreaker i będzie lepiej, bo one świecą mega.
JuStIcE, właśnie chodziło mi o HIDy pod ori lampy ale żeby też mieć drogowe... tzn. montaż BiXenonu ale jednak poczekam i kupię lampy jakieś z soczewką co oddzielnie są mijania i drogowe
Nie sztuką jest zwrócić na siebie uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich.
[quote=""barmaz91""]bi-xenon jak pamietam w prawie okreslone jest ze musi miec sprys lamp, poziomowanie lamp i cos jeszcze czego nie pamietam wiec lepiej odpusc[/quote]
I do tego wszystkiego szkło gładkie, a nie ryflowane, tak jak w 6N.
[quote=""street_polo""]JuStIcE, właśnie chodziło mi o HIDy pod ori lampy ale żeby też mieć drogowe... tzn. montaż BiXenonu ale jednak poczekam i kupię lampy jakieś z soczewką co oddzielnie są mijania i drogowe[/quote]
Ja bym polecał inny motyw. Soczewki bi w ori lampie ze spolerowanym szkłem, a do tego porządna żarówka.
[quote=""street_polo""]to by było coś ... ale nie ma gotowego zestawu na allegro... a sam nie potrafię się bawić w "swapy"[/quote]
Pogadaj z ko zackiem, może Ci stworzy coś takiego