hej koledzy mam taki problem a mianowicie podczas deszczu jak nie ma kolein na drodze to auto śmiga ładnie nic się nie dzieje itd:) ale gdy tylko pojawiają się koleiny a po deszczu lub w trakcie gromadzi się w nich woda podczas wjechania z prędkością kolo 80 km/h nagle zaczyna buczeć samochód i to coraz głośniej jak wcisnę sprzęgło i puszcze gaz to jakby ustawało lub gdy tylko wyjadę z koleiny zaznaczam ze tak sie to zarówno robi i na oponach letnich gdzie sa nowe opony i na zimowych gdzie też jest duży bieżnik co może być przyczyną tej dolegliwości??????? wymieniłem nowe świece, nowe przewody, aparat jest suchy bo specjalnie patrzyłem po takiej jeździe myślałem ze wciąga może filtrem powietrza wodę z pod błotnika ta raura ale też nie już nie wiem czego sie czepiać i gdzie szukać???? czy to cos w zawieszeniu?? czy bardziej jednostka napędowa??? z góry dzieki za info
Ps. wyczytałem na innym forum bmw ze ktoś miał podobnie to mial dziurę w tłumiku i woda mu wpadała i tak robiło ale sprawdzałem układ nie widać dziur