Jak na razie nic się nie dzieję i przez najbliższy tydzień nie będzie się działo Zamówione są już kosmetyki Meguia's także zabiorę się za skóry, jak tylko przyjadę z delegacji
Przyjechałem dzisiaj do domu, wchodzę do pokoju a tu na mnie czekają 2 paczki niespodzianki
W jednej zestaw do czyszczenia i konserwacji skóry firmy Meguiar's a w drugiej.... lotka GTI
Jak widać lotka jest troszkę sfatygowana ale i tak czy siak by poszła do malowania. Tylko mam do Was pytanie, otóż w lotce nie mam nie mam światła stop, czy można bez problemu dostać ten stop?
[quote="gulczas783"]otóż w lotce nie mam nie mam światła stop, czy można bez problemu dostać ten stop?[/quote]
Z tego co mi wiadomo jest dostepny w ASO ale cena powala :roll:
W każdym bądź razie lepiej opłacało sie kupić całą lotkę niż lotkę bez światła i później osobno dokupować
Aha! Ala jednak ma loteczkę .. ;d Ty lepiej się głębiej zastanów nad loteczką twoja czerwoną .. ;p Albo zrobić tak, jakoś ją doprowadzisz do stanu używalności, ja od ciebie kupię w promocyjnej cenie, a ty sobie dołożysz i kupisz ali. ;d
Nie wiem co sie stało z tym stopem ale i tak opis który mi wysłał allegrowicz troche odbiega od stanu realnego. Dlatego w ramach reklamacji kotle mu ja odsyłam, zwraca mi kasę i chyba kupią ta od Ali
PS. Pytałem sie w ASO i stop do lotki kosztuje 352 zł! A. Czas realizacji ok tygodnia gdyż nie jest dostępna w PL