Przed klubowym zlotem zostało zrobionych parę drobnych rzeczy, większości nikt i tak nie zauważy, ale napisać o nich by wypadało:

auto było u lakiernika, który zajął się tak na prawdę detalami, które mnie strasznie denerwowały, generalnie cel był taki, aby pod względem blacharki było 10/10 i wg mnie tak też jest

auto zostało oddane tylko z deską rozdzielczą i podsufitką, wiec wszystkie plastiki, wykładziny, wygłuszenia, fotele, nadkola itd. zostały wyczyszczone, przeprane czy zabezpieczone (Tenzi Truck, Special, CarMax, Prickbort, 303, Blag)

rant w tylnych nadkolach został zabezpieczony masą poliuretanową, aby nie miała możliwości zebrać się w nim woda

poprawiłem spasowanie tylnych lamp

wyleciał "zbieracz syfu" z tylnej klapy, wpadła malowana 1500 razy zaślepka (w końcu udało się zlikwidować "magiczne" kółko)

zamek jak i rygiel tylnej klapy poszedł w czarny mat

została wymieniona lewa lampa przednia

cały układ wydechowy został zwalony i na nowo złożony, tym razem uszczelniony specjalnym silikonem, efekt? sporo ciszej w środku, 4-2-1 jednak zostaje :bb:

bębny zostały pomalowane na czarno

lakier maźnąłem AF Rejuvenate z małym dodatkiem Menzerny 3000 na czarnym padzie Lare, na koniec poszedł Track Claw

no i pod maską trochę wysprzątałem :blush2:
Na robienie zdjęć z poszczególnych etapów niestety czasu nie miałem, bo chciałem się wyrobić, ze wszystkim przed wyjazdem, co nie do końca mi się i tak udało... bo zajechałem z wilgotnym tyłkiem do Ślesina :crazy: Jak to wszystko wyszło można było obadać na zlocie
Przed wyjazdem miała miejsce jeszcze mała sesja u kolegi
Small3r'a i oto efekty

:hello: