[quote=""barmaz91""]Witam wszytkich potrzebuje opini ludzi bezstronnych

wiec pytam
potrzebuje doboru wzmacniaczy do danego rozbudowania CA
wiec tak glosniki to Focal ps oczywiscie 16,5 razem z zwrotnicami i za tweeter beda robic HERTZ ECX-87 ( tutaj moge liczyc na jakies inne rpopzycje bo nic ciekawego jakos nie moge znaleźć w 87mm )
i to trzeba mi spiac jednym wzmacniaczem i tu czekam na propozycje mam pare typów ale czekam na wasze propozycje
i drugie dobór wzmacniacza tu musi byc znow do czegos takiego
2x Powerbass XL-124D
o kable itd itd nie potrzebuje porady chce by ktos poproostu zaproponował o siebie wzmacniacze do glosników na przód i do glosnikow na tył
Czekam na propozycje[/quote]
A ja mam do Ciebie takie pytanie -czy ten zestaw pracował z tymi tweeterami hertza czy ty sobie tak to wykombinowałeś?Bo jeśli to drugie to mam pewne wątpliwości czy ten tweeter będzie pasował do tego zestawu.W takim przypadku proponuje zakup wzmacniacza 4 kanałowego i puszczenie tych głosników aktywnie.
Jesli zaś idzie o wzmak do powerbassów to albo dwa monobloki np JL Audio albo coś tańszego czyli dwa dwukanałowce mniej jakościowe ,bo te powery też jakością nie grzeszą.Ale takoe po min.500 w rms np .carpower hpb 1502 lub ALPINE MRV-1000 albo JBL GTS 600 (wszystkie na alledrogo)
Nie pomagam na pw od tego jest forum.