Dac Ci samochod...
 Dac Ci samochod...Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

szkoda auta wiadomo takie rzeczy bolą zwłaszcza jak samemu jeszcze narozrabiasz dlatego podziwiam spokój ducha i twarde nerwy, że to nie popsuło Ci zabawy na zlocie i dałeś radę. Najważniejsze to ogarnąć teraz silnik, bo jest error i czasem klepał jak diesel ale dasz radę  :good: gleba jest masakryczna  nie trza nawet nogi podnosić wsiadając do auta  :crazy: a i wydech z poldżera daje bardzo ładny dźwięk kto by pomyślał
 szkoda auta wiadomo takie rzeczy bolą zwłaszcza jak samemu jeszcze narozrabiasz dlatego podziwiam spokój ducha i twarde nerwy, że to nie popsuło Ci zabawy na zlocie i dałeś radę. Najważniejsze to ogarnąć teraz silnik, bo jest error i czasem klepał jak diesel ale dasz radę  :good: gleba jest masakryczna  nie trza nawet nogi podnosić wsiadając do auta  :crazy: a i wydech z poldżera daje bardzo ładny dźwięk kto by pomyślał 
 Dac Ci samochod...[/quote]
 Dac Ci samochod...[/quote]
 [/quote]
[/quote]

[/quote]
[/quote] Nie chciałem dawać do odcinki, bo nie miałem pełnego stanu oleju, ale później w Rzeszowie jak mu dałem....
 Nie chciałem dawać do odcinki, bo nie miałem pełnego stanu oleju, ale później w Rzeszowie jak mu dałem.... 

Niech to wywali i wrzuci ładnego mrrrukota
 Niech to wywali i wrzuci ładnego mrrrukota