odliczam do kolejnego zlotu. pozdrawiam wszystkich
 odliczam do kolejnego zlotu. pozdrawiam wszystkichModeratorzy: Global Moderator, Moderator
 odliczam do kolejnego zlotu. pozdrawiam wszystkich
 odliczam do kolejnego zlotu. pozdrawiam wszystkich dzięki dla Justice i Gimliego za cierpliwość podczas drogi, ale niestety nie dało się szybciej jechać ;p Dziękujemy za świetną zabawę i jeszcze lepszą atmosferę podczas zlotu!!
 dzięki dla Justice i Gimliego za cierpliwość podczas drogi, ale niestety nie dało się szybciej jechać ;p Dziękujemy za świetną zabawę i jeszcze lepszą atmosferę podczas zlotu!!  Miło było poznać wszystkich. Mimo, że mamy daleko postaramy się również być za rok!
 Miło było poznać wszystkich. Mimo, że mamy daleko postaramy się również być za rok!  

JEB ! Dzięki wszystkim za miłą atmosferę przez te kilka dni  :piwo: Również dzięki za wasze głosy na mojego złomka , w końcu udało mi się dostać pudło  :yahoo: do za rok  :bye:
 JEB ! Dzięki wszystkim za miłą atmosferę przez te kilka dni  :piwo: Również dzięki za wasze głosy na mojego złomka , w końcu udało mi się dostać pudło  :yahoo: do za rok  :bye: Teraz tylko zostało odliczanie do następnego zlotu!
 Teraz tylko zostało odliczanie do następnego zlotu! 

?
 ? , a wg PaY'a też nas mijali
, a wg PaY'a też nas mijali  [/quote]
[/quote] 
  Polo stare ale jare mimo tylko 4biegów wytrzymało A1 w obie strony
 Polo stare ale jare mimo tylko 4biegów wytrzymało A1 w obie strony 

dzięki wszystkim za mile spędzony czas i do zobaczenia za rok
 dzięki wszystkim za mile spędzony czas i do zobaczenia za rok

![Kucharz <!-- s]](./images/smilies/chef.gif)