[6n] Problem z demontazem pedalu hamulca!!

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

b
baronkostek
Newbie
Newbie

[6n] Problem z demontazem pedalu hamulca!!

Post autor: baronkostek »

Witam!!
Mam polo 1.4 16v kombi w ktorej nie dawno pekla mi linka sprzegla :agresyw: .Wymienilem ja bardzo sprawnie ale okazalo sie ze jest nadpeknieta podstawa ktora trzyma pancerz linki.Wiec gdy przyciskam sprzęgło ona gnie sie.Krotko mowiac nie wysprzegla.Wzielem sie zwawo za wykrecanie calosci.Hoooolernie ciezko!!Kolumna kierownicy lezy na siedzeniu no ogólna masakra.Na drodze stanely mi pedaly,wybile bolec trzymajacy oba pedaly.Ten od sprzegla wyszedl gladko .Alllllllllle ten holernik od hamulca ni hu hu.Jest tam tak malo miejsca ze musialem wziac lusterko zeby zobaczyc na czy sie trzyma ten pedalec i okazalo sie ze jest tam kulka metalowa w plastyku??Plastyk jest w pedale. Nie moge jej wyjac !!
Prosze o pomoc jak ją gładko wyjac:) Pozdrawiam !!
b
baronkostek
Newbie
Newbie

Juz mi sie udalo zrobic wiec dziekuje wszystkim za wyczerpujace odpowiedzi!!:)to forum prawie wogule nie zyje :)
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote="baronkostek"]to forum prawie wogule nie zyje [/quote]
Oj jeszcze się zdziwisz :)
Po prostu nie zawsze trafi się ktoś kto:
1. Zobaczy temat
2. Wie jak ci pomóc.

Wejdź na forum fiata i zadaj tam jakieś pytanie - tam nie wiem jak byś to określił, że nie działa totalnie. na odpowiedź czeka się tydzień, dwa. Forum Hondy Civic - to samo.
pozdrawiam
b
baronkostek
Newbie
Newbie

no tak moze za szybko ocenilem :) Przepraszam :) bede tu zagladal .Pozdrawiam serdecznie !!:)
b
baronkostek
Newbie
Newbie

Witam :) napisal do mnie bigmunios.Ale za Cholerke nie wiem jak mu odpisac :) Wiec jesli mozesz to piszmy przez forum :) POzdrawiam Kostek !!
m
maniekstogi
Newbie
Newbie

Post autor: maniekstogi »

Witam mam ten sam problem z demontazem pedału hamulca , i miło by było jak bys napisał jak to zrobiłes :) dzieki i pzdr.
ODPOWIEDZ

Wróć do „zawieszenie + hamulce”