jutro odbieram bo juz dzis malowana byla
Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

teraz drobne mechaniczne poprawki. W tyg odbieram tapicerka nowa i nowe opony i wam pokaze calosc
 teraz drobne mechaniczne poprawki. W tyg odbieram tapicerka nowa i nowe opony i wam pokaze calosc 

Jestem ze Świecia niedaleko Bydgoszczy. Ale jakos od lipca czasu nie mialem zeby przerejstrowac
 Jestem ze Świecia niedaleko Bydgoszczy. Ale jakos od lipca czasu nie mialem zeby przerejstrowac  Jestem na etapie poszukiwania opon teraz uzywek 15tki niskie jakby mial ktos cos to pisac. No i przerobilem troche wydech na maxa do gory poszedl lecz jest problem bo np na niskich obr itd wali mi o podloge
 Jestem na etapie poszukiwania opon teraz uzywek 15tki niskie jakby mial ktos cos to pisac. No i przerobilem troche wydech na maxa do gory poszedl lecz jest problem bo np na niskich obr itd wali mi o podloge  Jak to rozwiazac zeby nie walilo ? Nizej nie chce bo znow urwe Cos podlozyc miedzy podloge a tlumik? Dokladnie chodzi o srodkowy... Czy calkiem go wywalic?
 Jak to rozwiazac zeby nie walilo ? Nizej nie chce bo znow urwe Cos podlozyc miedzy podloge a tlumik? Dokladnie chodzi o srodkowy... Czy calkiem go wywalic?