Czy Tuner TV z audi A4 da się jakoś ogarnąć pod navi MFD, żeby odbierać TV ? Czy jest to zbędny gadżet ?
Jak zły temat to przenieście, ale nie wiem gdzie się podpiąć.
Juz wszystko wiem. Podobno nie odbiera TV po wylaczeniu analogowej..
Do zamkniecia.
witam mam polo 97r i mam fabryczne radio , chciałbym go zmienić ale nie moge go wyjąć macie jakis dobry sposób żeby to bezboleśnie zrobić? próbowałem pilnikiem do paznokci ale nie daje rady tym, może trzeba to pod jakimś kontem czy coś? bo próbowałem różnie i nic
Poszukałem i niestety nie znalazłem. Mam zamiar zakupić sobie BETĘ i teraz mam pytanie takowe:
Czy dokupując do niego zmieniarkę (ori) da radę ją wkomponować gdzieś w tunelu 6N czy bym musiał np zabunkrować ją w schowku ?
Hejka jestem nowy na forum i postanowiłem sie przywitać i pozdrowić
Ostatnio zakupiliśmy z dziewczyna vw polo 4 fl z 2005 1.2 55 km. Z
autka jesteśmy bardzo zadowoleni dużo jedzimy po miescie i jest ok chociaż
nie powiem ze wolalbym jakiegos tdi ale niestety ale nie było już kasy.
problem jest nasz taki ze mamy tam fabryczne radio cdr 200 bez mp 3. Chcemy
je zmienić na cdr 200 z mp 3 czy będziemy musieli coś dokupić czy można
wymontować stare i zamontować to z mp 3 i będzie wszystko działać Dzięki z
góry za odpowiedz i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 15:36 przez pabloe65, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli masz radio oryginalne to nie potrzebuje zazwyczaj kodu. Po CAN rozpoznaje czy jest z właściwego pojazdu. Możesz też mieć w książce serwisowej kartkę z kodem. Jak jej nie masz to możesz go uzyskać z ASO. Koszt zdaje się 50 zł.
Witam!
Od jakiś czterech miesięcy mam problem z radiem, nagrałem filmik pokazujący usterke, stwierdziłem że tak bedzie najwyraźniej pokazane (do 12sek przyspieszony o 250%) http://www.youtube.com/watch?v=w_I6w9sL ... e=youtu.be dodam, że jak troche pochodzi (z 10 min) to już ten okropny dźwięk nie jest taki wyraźny.
Pozdrawiam