Przypominam, że zaliczka wpłacona powinna być do 11 kwietnia.
Następnego dnia przelew wędruje do Ośrodka.
Jeśli do 11 kwietnia, jakieś wpłaty do mnie nie dotrą uznaję to za rezygnację z rezerwacji.
Jeśli przelewu dokonałeś, a nie masz pewności czy dotrze na czas. Czekam na potwierdzenie przelewu vwpoloklubpolska@antu.pl
Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie - przespałem się ;) z problemem i choćbym mial sie zastawić, to przyjadę. Zaraz wpłacam zaliczkę. Do zobaczenia.
[quote="Gimli"]Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie - przespałem się z problemem i choćbym mial sie zastawić, to przyjadę. Zaraz wpłacam zaliczkę. Do zobaczenia.
[/quote]
Czekałam do teraz na spóźnialskich.
Na przekazane przelewy, informacje o wpłatach.
W chwili obecnej przelew został przekazany do Ośrodka, jeśli ktoś jest zainteresowany zarezerwowaniem miejsca na Zlocie proszę kontaktować się bezpośrednio z Ośrodkiem.
Moja rola w rezerwacji miejsc zakończyła się.
Dziękuję wszystkim, którzy sprawnie rezerwacji w pełni dokonali (rezerwacja, wpłata, mail).
W związku z tym, że zbyt dużo domków było niepełnych mają miejsce pewne przetasowania. O wszystkich "zainteresowani" zostali poinformowani.
Ostatecznie liczba osób oraz ilość rezerwowanych domków prezentuje się następująco:
[quote="JuStIcE"]Z racji tego, iż moja dziewczyna nie może jechać, zwalnia się jedno miejsce. Chętnego proszę o kontakt na pw[/quote]
Bartek zaklepuje miejscówkę po twojej kobicie. na kilka dni.
zazu
O ile miejsce po mojej dziewczynie nie zostanie przejęte, to będziesz miał możliwość zajęcia jej miejsca. Zgłoś się do mnie na zlocie, zanim pójdziesz do ośrodka - ja będę na miejscu pewno sporo wcześniej niż większość z Was
[quote="JuStIcE"]zazu
O ile miejsce po mojej dziewczynie nie zostanie przejęte, to będziesz miał możliwość zajęcia jej miejsca. Zgłoś się do mnie na zlocie, zanim pójdziesz do ośrodka - ja będę na miejscu pewno sporo wcześniej niż większość z Was [/quote]
Maciek mówi że nie jedzie wiec twoje miejsce Bartku jest wolne.