Wiem korciło mnie ale uznalem ze jets dobrze jak jest i niechche z czyms przegiąć. Jest srebrno stonowane i spasowane nie kombinuje. Fakt swoja droga golfa tzreba doporowadzic do stanu i ładu
[quote=""TOFIK_6n2""]No 1000 zrobione na Valvo.... żałuje ze juz kiedys nie lalem tego oleju ! SZOK ! Iles % ciszej silnik pracuje a w dodatku po wyciagnieciu bagnetu jest tyle ile było a nie ukrywam ze co nieco zaczol mi brac. Rewelacja ![/quote]
Valvoline daje rade następnym razem też go zaleje tyle że ja mam 10W-40. Popychacze u mnie dalej słychać ale jest ciszej jak na motulu
nie wyobrażam sobie sytuacji w której chciałoby mi się jeździć jakimś polo gdybym miał mocnego golfa, dobrze wyglądającego i bardziej wygodnego :mrgreen:
[quote=""darek-vw""]oj pójdzie do żyda pójdzie :mrgreen:
nie wyobrażam sobie sytuacji w której chciałoby mi się jeździć jakimś polo gdybym miał mocnego golfa, dobrze wyglądającego i bardziej wygodnego :mrgreen:[/quote]
zgadzam sie
i jeszcze ta pozycja w golfie: wyzsza linia drzwi niż w polo, regulowana kiera w 2 płaszczyznach, opuszczasz sie na maksa w kuble kiere przyciagasz do siebie i jak w bolidzie się siedzi
tego mi brakuje w 6n2
Zeby nikt mi nie zarzucał ze auto stoi nie jezdzi i sie marnuje to dzis miało spotkanie z MadMax Polo Borko EDITION :p
I zeby nie było ze sie nic nie dzieje Polo w końcu otrzymało czarną dokładkę I z Boromierem stwierdzilim obopólnie ze nawet ciekawie to wygląda i nie jest mdło ale optycznie jest wyzej.
Prawdopodobnie gdzies w lipcu polo czeka kuracja blacharsko lakiernicza ....