Teraz mam -60/60mm, a w planach gwint i zastanawiam się czy da rade go bardziej posadzić bez tragicznego przycierania. Już teraz jak mam 3 może 4 osoby w aucie to przyciera na nierównościach.
Osa
przeciez to sie panie z tyłu chowa w nadkolu przy 6j i et43
gorzej z przodem bo jak zalozysz gwint to musisz dac dystans 5mm bo inaczej bedzie opona tarła o sprezyne amorka, cały czas mowie o ori rozmiarze 14x6j i et43
ja mam classica i mam podobne opony tylko ze na zime 185/60/14 et38 6j i nic nie obciera mi na gwincie a auto moge obnizyc do samego konca i mam wyrzucone w gwincie sprezyny pomocnicze i bauwanki mniejsze jak chcesz zobaczyc osa to daj znac umowimy sie gdzies na spota ja jestem z tarnowskich gor
Odkopie bo po co zakladac nowy:
ET 38
6.5J
Opony 185/55/14
Jak nisko moge na tym zejsc? kola z tego co widze schowały sie dosc mocno, nie chce zeby przycierało o cos od wewnetrznej strony, znow jak dam dystanse to beda za bardzo wystawały. Nie chce gwintu chce zwykły kit ewentualnie same sprezyny 40mm. Przednie kolo nie bedzie zaczepialo o amor? zauwazylem ze jak szybciej jade, i zachamuje podczas skrecania to jak by delikatnie o cos tarło