Kiery na razie nie zamierzam obszywać gdyż w wakacje zamierzam trochę zmienić kolory w środku
Kondii dobre masz oko :oki: listwa jeszcze nie jest pomalowana ale jak znajdę troche czasu zabieram sie za jej demontaż
Kierownica jest bez poduszki tzn nie podłączona a jeśli chodzi o deskę to racja jest ponad czasowa i można w niej wiele zmieniać a i tak wygląda świetnie
A tutaj kilka fotek wnętrza:
Ostatnio zmieniony 24 lis 2013, 10:17 przez dan_199, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zakupiłem bbs rz tak aby nauczyć sie na nich polerować jednak tak mi sie spodobały że postanowiłem je zatrzymać i założyć na lato.
Tylko nie wiem co wybrać gdyż podobają mi sie 2 rozwiązania :crazy: :crazy:
lub
jak na razie poleruje ranty i zastanawiam sie które rozwiązanie wybrać tak wiec prosze o rady :piwo:
Mam zamiar oddać je do chromowania czy metalizowania (jakoś tak to sie nazywa :crazy: ) a jak nie wyjdzie fajnie to dam ten dekielek na czarno właśnie też mnie korciło ale teraz już wypolerowałem te felgi tak jak na zdjęciu nr 2 tak wiec na razie nie bede zmieniał
Tak do twojego czarnego polo to nawet lepiej będzie wyglądała wypolerowana! ułatwiłoby Ci życie pomalowanie bezbarwnym tylko, że troszkę efekt pogorszy, ale poprawianie co jakis czas będzie troszkę uciążliwe
Czarne polo bedzie jeszcze pewnie do wakacji bo zamierzam zmienić kolor na pomarańczowy na początku plastidipem a później zobaczymy :crazy: Bezbarwnym w sumie nie bede malował a przetarcie pastą myśle że tak gdzieś raz na tydzień to nie bedzie dla mnie kłopot tylko przyjemność