witam kupiłem polo 9n3 i nie świecą mi światła krótkie -prawa strona a w książce jest wszystko po francusku ,który bezpiecznik do czego ciemna magia z ich językiem ,jak ktoś posiada opis poszczególnych bezpieczników po polsku lub po niemiecku to proszę po wklejenia linka pdf itp. dzięki
niestety nie pasuje ten opis.bezpiecznik numer 16 tam gdzie sa spryskiwacze to ja mam wolne miejsce bez wejsc zeby wpiąć bezpiecznik.nie mam bezpiecznika w 26 pozycji sa wtyczki zeby tam byl bezpiecznik lecz go brakuje a nie wiem od czego jest.
nie pasuje uklad numeryczny.nie wiem czy mam jakies chinskie bezpieczniki czy co.do czego jest bezpiecznik numer 26 ktorego nie mam a powinien byc?Prosze o konkretna pomoc bo nie mam juz do tego sily
Na tej pierwszej, światła hamowania są pod 32 - tam gdzie jest opis słowny
Na drugiej rozpisce z opisem obrazkowym pod 32 są grzane fotele, a swiatła hamowania pod 26.
wlasnie wszystkie swiatla mi dzialaja moze to bezpiecznik od jakies kontrolki.bo jest miejsce na bezpiecznik wiec chyba powinien tam byc bo nie jest tam puste tylko sa tam wtyczki