Oczywiście, że wymieniasz masz go pod spodem na wysokości koła z tyłu od pasażera. Dość droga impreza ja jak zmieniałem to za Mann-a w focie skasowali 121zł bo nie było tańszych zamienników. Tak to wygląda: http://skodaauto.com.pl/filtr-paliwa-sk ... p-539.html
Zmieniać niby kiedyś w serwisie gość mi powiedział, że co 30 tys trza ale dokładnie to pewnie będziesz miał w sam naprawiam napisane albo instrukcji od auta. Jak nie masz wołaj na pw to Ci podrzucę, bo gdzieś jeszcze na dysku mam chyba.
[quote=""misiek89""]Muszę poczytać co piszą o filtrze paliwa w "sam naprawiam".[/quote]W tej knidze nic nie znajdzisz na temat wymiany filtra paliwa w benzynie, ponieważ instrukcje serwisowe milczą na ten temat, ale jak wspomniał jhosef, warto profilaktycznie wymienić go co jakiś czas.
Ostatnią wymianę filtra paliwa miałem przy przebiegu 86500 km. Obecnie mam 140000 km. Więc wniosek z tego taki, że jak na razie to nie mam co go wymieniać.
sprzedam oryginalna lampę tylną, lewa strona (od kierowcy) do [9N] oraz surowe groty kluczyka do VW.