Właśnie,wszędzie ludzie piszą że 8p najdłuższa jest,a w sumie to mi nie do końca o to chodzi,na tej CEG chodzi jak diabeł,a jak się zrobi cieplutko i najdzie mnie ochota to wsadzę na próbę tamtą
nie wiem z jaką skrzynia wyjechał z fabryki ale ja mam już za sobą chyba AKY i ATV na tej ostatniej 2 kończyła się przy 90 km/h a najwięcej złapalem 160
Wczoraj i dzisiaj robiłem wielkie wiosenne mycie,pranie i sprzątanie auta,po zimie nie przybyło nowej rdzy,ogólnie wszystko bez zmian jak na razie,przymierzałem też gammę 3 genesis,fajnie wygląda i do wszystkiego pasuje..
A to letnia zmiana wizerunku
podczas mojej długiej nieobecności na forum cieszyłem się z bezawaryjnej jazdy,poprawiając co nieco tu i uwdzie wleciały nareszcie porządne koła RH Cup 14"/7" z oponami dunlop 195/45,zrobiłem gumy na belce,pozbyłem się listew bocznych,wymieniłem też lampy przednie bo zaczęli się czepiać...
Ostatnio zrobiłem sobie małą przejażdżkę po górach,wbrew pozorom polówa dawała radę w każdej sytuacji :oki:
Zdarzyło się też polatać po Słowacji...pod koniec wakacji jadę do muzeum VW :acute:
wymieniłem dzisiaj wachacze ( moog),zamówiłem komplet rozpórek i wszystkie potrzebne części do kapitalnego remontu silnika,no może jeszcze nie wszystkie,remont całego auta odbędzie się srogą zimą