:lol: drugiej nie mam, już się bałem że zaraz do mnie z groźbami będzie pisał :crazy:
zimo wy*****alaj! :glare: :glare: :glare:

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

[/quote]
[/quote]
 co ona na FB wypisuje
 co ona na FB wypisuje 
 ! To jest po prostu aebiste!
! To jest po prostu aebiste!  ->  http://www.youtube.com/watch?v=Rj4ip4mVzfg UWAGA ZAWIERA NIECENZURALNE SŁOWA
 ->  http://www.youtube.com/watch?v=Rj4ip4mVzfg UWAGA ZAWIERA NIECENZURALNE SŁOWA 

niech lepiej nie wraca do kraju bo i po co, chyba że szczaw z nasypu będzie zbierał :crazy:
 niech lepiej nie wraca do kraju bo i po co, chyba że szczaw z nasypu będzie zbierał :crazy:
 czasem bywam w Poznaniu bo Oli siostra tam studiuje i jeździmy do niej
 czasem bywam w Poznaniu bo Oli siostra tam studiuje i jeździmy do niej 

a na serio to na tej hotelarskiej coś tam coś z gastronomią. Ona na kucharza się wybiera
 a na serio to na tej hotelarskiej coś tam coś z gastronomią. Ona na kucharza się wybiera 
 Eee tam, mam kilku kumpli po tym - mega fajne jest to, że są ekstra możliwości praktyk, teraz kumpel po pół roku z Majorki wrócił
 Eee tam, mam kilku kumpli po tym - mega fajne jest to, że są ekstra możliwości praktyk, teraz kumpel po pół roku z Majorki wrócił  . Ale ciągną kasę jak głupi, kasa, kasa, kasa.. nic więcej się nie liczy. To masakra jakaś jest. No ale jedyne miejsce gdzie kucharz może zdobyć wyższe wykształcenie.. I to jest to!  :scratch:
. Ale ciągną kasę jak głupi, kasa, kasa, kasa.. nic więcej się nie liczy. To masakra jakaś jest. No ale jedyne miejsce gdzie kucharz może zdobyć wyższe wykształcenie.. I to jest to!  :scratch: podobno najlepsza w PL dla kucharzyków
 podobno najlepsza w PL dla kucharzyków  ma teraz możliwość na praktyki w najlepszej restauracji na świecie także spoko
 ma teraz możliwość na praktyki w najlepszej restauracji na świecie także spoko 
 A jeśli SZKOŁA wysyła Cię na praktyki i Cię po prostu nie ma to i tak musisz zapłacić, mimo to, że to SZKOŁA Cię wysłała i dlatego Cię nie ma w czasie sesji.. Jednak są tak dobroduszni, że musisz zapłacić tylko 400zł
 A jeśli SZKOŁA wysyła Cię na praktyki i Cię po prostu nie ma to i tak musisz zapłacić, mimo to, że to SZKOŁA Cię wysłała i dlatego Cię nie ma w czasie sesji.. Jednak są tak dobroduszni, że musisz zapłacić tylko 400zł