Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Jeszcze fota szybka ramy na aucie:
 Jeszcze fota szybka ramy na aucie:  

ale pomimo to trzeba bedzie zrobic bardzo nisko fotele aby nie bylo niespodzanki na glowie pozniej
 ale pomimo to trzeba bedzie zrobic bardzo nisko fotele aby nie bylo niespodzanki na glowie pozniej 

Oj jakby się przyładowało w caban o taką rurę, to kaplica. :crazy:  :crazy:
 Oj jakby się przyładowało w caban o taką rurę, to kaplica. :crazy:  :crazy: bo jak na razie wsyztko na plus ale to juz wiele razy ci mówiłem
 bo jak na razie wsyztko na plus ale to juz wiele razy ci mówiłem   
  w tym tyg planowane jest pomalowanie skorupy w srodku dzis rozerbalem wszystko co zostalo jeszcze w aucie. teraz kilka fotek z prac na lakierni:
 w tym tyg planowane jest pomalowanie skorupy w srodku dzis rozerbalem wszystko co zostalo jeszcze w aucie. teraz kilka fotek z prac na lakierni: 

wszystkie prace lakiernicze ogarniaja chlopaki z :
 wszystkie prace lakiernicze ogarniaja chlopaki z : Widziałem, że chłopaki z Pro-Tune kminili dla Ciebie adapter do skrzyni
 Widziałem, że chłopaki z Pro-Tune kminili dla Ciebie adapter do skrzyni 
 juz kilka dupereli robilem u Apsika w ProTune
 juz kilka dupereli robilem u Apsika w ProTune  z motorem to bedzie walka przez zime dopiero chyba :/
 z motorem to bedzie walka przez zime dopiero chyba :/ Warto chyba będzie czekać na efekt końcowy
 Warto chyba będzie czekać na efekt końcowy  Zastanawia mnie tylko kwestia trakcji, bo przy tych gratach, które będą, mocy brakować nie będzie
 Zastanawia mnie tylko kwestia trakcji, bo przy tych gratach, które będą, mocy brakować nie będzie  Planujesz launch control? Wiem, że w G60 ogarnia się coś takiego, nie wiem, czy w tym silniku się tak da bez jakiegoś SA.
 Planujesz launch control? Wiem, że w G60 ogarnia się coś takiego, nie wiem, czy w tym silniku się tak da bez jakiegoś SA.