Stołek pierwsza klasa.Tak się właściwie zastanawiam. Mam w Gofie IV Highline identyczne stołki w 100%. Nawet taka sama tapicerka, jednak brak u mnie napisu. Z wyposażenia i z tego co u Ciebie widzę wynika ze to Recaro. Masz grzany stołek?
wiele się nie dzieje, poza tym że wleciał setup zimowy wpadł też bagaj dachowy ori vw na kluczyk, a po nowym roku planuję zakup boxa ;-) w wolnym czasie może pyknę foto, ale przyznam się że trochę śmiesznie wygląda :blush2:
dotarł i box ledwie zamontowałem i musiałem się pochwalić wygląda trochę jak mikrociężarówka :mrgreen: :mrgreen: niestety fotki znów po ciemku i do tego auto brudne teraz trzeba szukać kolejnych 4 kółek które się tam zmieszczą
[quote=""xdavvex""]czyli znow zawiedziesz,tym ze nie podjedziesz na zlot tak? :crazy:[/quote]
niestety 1 zlot jest przewidziany w tym roku dla aroski kasowo niestety nie wyrobię, do tego dziecko w drodze
tymczasem dotarły filterki i zestaw majsterkowicza który mogłem wreszcie przetestować :mrgreen: :mrgreen:
A wczorajszy słoneczny dzionek upłynął na wymianach
Na pierwszy ogień poszedł filtr kabinowy odkręcamy 3 wkręty i filterek oraz masa liści na wierzchu ;-) .
przed i po :-D
potem 2 kolejne śrubki i ściągamy pokrywę silnika i kolejne 10 wkrętów i wymieniamy filterki powietrza
Korzystając ze zdjętej pokrywy wymieniam świece i kable. Podczas wymiany okazało się że kable i świece które były zamontowane są identyczne jak zakupiłem na podmianę co utwierdziło mnie w słuszności wyboru ich marek.
Na koniec budowa prowizorycznej rampy i wymiana oleju: