[quote=""TOFIK_6n2""][quote=""yoker1988""]Kilka nastepnych fotek z prac:
ObrazekObrazek[/quote]
Niebiescy nie beda zadowoleni[/quote]
No wlasnie z tym jest roznie szczegolnie u mnie. Chlopaki maja folia zrobione przednie tak jak ja kiedys tylne lampy czyli ciemnosc okrutna i Garda nawet na to nie reaguje. Wiec jesli beda jakies problemy to rozkleje przelece 2 razy gabeczka z rozpuszczalnikiem i bedzie jak qK hehe.
No i dzis skonczylem zderzaki ogółem wyrównane i gladkie jutro walne podkladem i to narazie tyle bo na lakiernika musze odlozyc kase. wiec zderzaki skonczone w 100% ale postep ogolny to tylko 50%. Kilka fotek tak jak obiecalem pozdrawiam.
Jutro zabieramy sie za wnetrze
ETID: Poprawki mialy byc w przyszly weekend ale jakos nie moglem wytrzymac no i zostaly dzis zrobione maszynowo na zdjeciach bedzie widac jakby nie byly dobrze zszlifowane uwaga to dlatego ze miejsca poprawione zostaly zakryte jedna warstwa podkladu tylko. i na zdjeciach tak to wyglada. Male info prawdopodobnie za 2 tygodnie zderzaki beda juz w kolorze. na ten podklad dojdzie jeszcze podklad wyrownujacy juz kupiony. Mysle co zrobic z rejka z przodu ale chyba bede ja wozil narazie w sroku za szyba ehhee wazne ze z tylu jest:P Dodatkowo auto wyczyszczone w srodku fotele kanapa oraz reszta wyprane i wyczyszczone. Halonegy zrobione smoke
No to tak dziś oponki trafiły już na fele jutro wywarzamy. Dodatkowo małe zdjęcie spy co do środka, zostało jeszcze do pomalowania kilka rzeczy i wtedy czekamy na materiał na sufit. Na piątek ugadałem się z znajomym mechanikiem wiec i zawieszenie wpadnie oraz już felgi na auto. Później jeszcze tylko lakiernik zderzaków i mogę realizować kolejne plany.
Witam wrzucam kilka slabych fotek, okolo 7 bedzie wiecej fotek . Chociaz na tych kilku widac ze z tylu i z przodu trzeba dac dystans oraz bedziemy krecic gwintem w dol i to sporo. Klamki i listwy ladnie wyszly Wiecej fotek pozniej jak sie cale auto prezentuje. Gdyby nie komunia w ten weekend zderzaki juz byly by w kolorze a tak trzeba przelozyc na przyszly tydzien.
zobaczymy mam jeszcze lakier ktorym robilem przednie lampy wiec spokojnie narazie chce ogarnac zderzaki i kilka nadkole od pasażera . potem sie bede bawil z lampami