dzis trafiło do mnie wnętrze GTi z golfa mk3 fotele przednie podeszły bez problemów, tylna kanapa z małymi problemami, musialem ponadcinac troche blaszek a i tak siedzi tylko aby siedziała. moze ktos to przerabiał to mi pomoze cos ogarnac. mialem całą teraz mam dzieloną. fotele pół kubełki, podnoszone a nie tak jak stare tyllko przód tył. są z 3d ale w niczym nie przeszkadza

galka zmiany biegów okrągła z napislem gti niestety tez tylko jest włozona aby byla ale mozna ją zdejmowac lekko. bo jest przykrecana na gwin a stara jakos inaczej. nie wiem jak to przeobic ale cos sie z tym zrobi . jutro jeszcze zamontuje kiere . taka jak moja ori tylko obszyta nicią. mordowałem sie z pasami .. rozwalilem caly mechanizm a i tak nie przelozylem. da sie same pasy bez mechanizmu przełozyc? moze jakis mini poradnik dostane? jesli nie to trudno zostaną takie jakie są. no i dzwignia recznego tez pewnie trafi do mojej poliny
ale najwiekszy mod jakis dostanie moje polo to mozeeeeee ale takie naprawde mozeeee bedzie silnik z tego golfa 1.9tdi 110km

ktory na chamowni pokazał 149 km