Witam,mam 6n classic 1,4 aex... zauważyłem że przód str prawa słabiej mruga niż lewa,zmieniłem żarówkę i nic to nie dało,wszstkie żarówki o takiej mocy jak powinny być ALE RÓŻNICA JEST OGROMNA,co robić?co sprawdzić?proszę o pomoc
zawsze do przodu,ale czasami lepiej spojrzeć w wsteczne lusterko
Na pierwszy rzut sprawdź styki i złącza przy lampach. Przeczyścić - mogą być zaśniedziałe.
Jak nie pomoże to wymienić przekaźnik. Dalej będziemy myśleć.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee
Może to też będzie wina za słabego bezpiecznika? Co wy na to? Mogę się mylić. Ale bardziej prawdopodobna wersja będzie (jak już kolega wyżej napisał) że styki są zaśniedziałe lub przekaźnik do wymiany. Najlepiej od kogoś pożyczyć i sprawdzić czy to przekaźnik.
[quote=""LucasShao2""]Może to też będzie wina za słabego bezpiecznika? Co wy na to? [/quote]
Gdyby bezpiecznik był za słaby spaliłby się.
Po zakupie autka wymieniłem wszystkie bezpieczniki na nowe - tak dla zdrowotności.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee
Witam, zrobiłem jak radził Artpolo wina tkwi w ... obudowie żarówki,nie ma tam styku!!!jak się dociśnie żarówe to chodzi jasno,jak puści znów słabo ale mruga...
DZIĘKI WIELKIE !
p.s Moje enahcok miasto Ruda Śląska for conan
zawsze do przodu,ale czasami lepiej spojrzeć w wsteczne lusterko
przemoRSL Jeżeli takie rzeczy się dzieją to jak będziesz miał chwilę to wyczyść wszystkie styki i złącza ... tak dla zdrowotności. :oki: Zima za pasem.