[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy Wyróżnienie] Derby na PJ
[img]http://
Serdecznie dziękujemy wszystkim darczyńcom, za tak szybkie zebranie potrzebnych środków. Przez ten krótki czas zebraliśmy więcej niż zakładaliśmy. Nadwyżka zebranych pieniędzy będzie rzecz jasna przeznaczona na obsługę forum ( serwer 140zł/m-c , obecna domena 123zł/rok , stara domena 60zł/rok). Chętni nadal mogą wpłacać pieniądze na rzecz forum
Uprzedzam pytania dlaczego zbieramy na dalsze utrzymanie forum:
Swego czasu forum "żyło" z akcji gadżetowych oraz opłat za status klubowicza, na dzień dzisiejszy sprzedaż w sklepiku jest kiepska, pomimo dużej oferty i przystępnych cen. Opłat za status klubowicza też jest mało, ponieważ zgłasza się mniej osób niż kiedyś. I najważniejsze jak już napisałem wyżej obecne utrzymanie forum nie jest tanie, za wszelką cenę staraliśmy się uniknąć zbiórki ale jak widać nie udało się.
[size=99px]Raz jeszcze serdecznie wszystkim dziękujemy za wsparcie forum, każdy grosz się liczy[/size].
Właśnie wróciłem z feryjnego wypoczynku w Tatrach. Co prawda nie nie wiozło mnie Polo żony tylko moja Octavka, ale w poniedziałem coś doślę :cool2: :cool2: