TurboPolo 6N OpenAir

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

W
WujasTK
Początkujący
Początkujący

Post autor: WujasTK »

Dokładnie, środek możesz zmienić kwotą 200-300zł, więc zastanowiłbym się.
A od tych bbs'ów wolałbym już te http://tablica.pl/oferta/alufelgi-15-4x ... 474;r:13;s:
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

fele kosztują tyle co wnętrze także masz felgi 13 zostaw je kup foteliki, potem sprzedaż 13 i kupisz jakies 14 ładne albo i 15 jak uzbierasz :)

edit: zobacz i to z nowszej wersji 6n2 wiec pewnie beda wygodniejsze :) http://allegro.pl/vw-polo-99-02-fotele- ... 24019.html
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
piotrek1993
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: piotrek1993 »

Kierownica od 6n2 lepiej by tutaj pasowała niż ta tuningowa. Pomysł z gps na stałe może nie jest zły ja sam planuje coś takiego u siebie zrobić tylko że ja sobie przełożę radio na dolną półkę a nawigacja powędruje w miejsce radia.
Awatar użytkownika
klocek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: klocek »

gps jest po prostu przyczepiony bo jezdzilem troche w trasie gdzie sie przydawał, obecnie go nie ma, to fioletowe cos jest od podswietlania nóg , tego juz tez nie ma. na srodku kierownicy zamiast "power tuning" jest znaczeg VW wyglada calkiem inaczej. Ogólnie to w zimie robie 2 albo 3 razy mniej km niz w lecie wiec narazie chce pozbierac troche gratow i przez zime wyszykowac na przyszły sezon. czy fotele 6n2 pasują do 6n bez przerobek? wyciagam stare i zakładam nowe czy cos tam trzeba rzezbic?
Mialem tez juz zaklepany caly kit -40 ale az sie boje bo dzis przejezdzalem przez próg do myjni to delikatnie spodem zaczepilem wiec teraz to juz sie zastanawiam nad tym bo mam przed szkolą podobny, a jezdze autem do szkoly
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""klocek""]czy fotele 6n2 pasują do 6n bez przerobek?[/quote]
6N i 6N2 to to samo auto, różni sie kosmetyką. Całe wnętrze pasuje bez większej rzeźby :-)
[quote=""klocek""]Mialem tez juz zaklepany caly kit -40 ale az sie boje bo dzis przejezdzalem przez próg do myjni to delikatnie spodem zaczepilem wiec teraz to juz sie zastanawiam nad tym bo mam przed szkolą podobny, a jezdze autem do szkoly[/quote]
Uwierz mi, ja przy -80 wszystkie progi przejeżdżam bez cięcia na ukos :D Tak więc -40 to tyle, co nic :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
klocek
Zainteresowany
Zainteresowany

to moze sie skusze na -60 ;) A czy na gwincie moge regulowac sobie jak chce ?np jesli zechce 40 lub 80 ? jak to wyglada ?
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Na gwincie mozesz zejśc i do -130 :) A minimum chyba to -40, tylko że beton wtedy straszny. Kręcisz nakretkami i regulujesz wysokośc zawieszenia. W zależności od producenta, można zrobić to albo w 15 minut albo w 2h :P
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
klocek
Zainteresowany
Zainteresowany

czyli im wyzej auto jest na gwincie tym twardziej czy odwrotnie? Czy moze to zadnego znaczenia nie ma?
l
lysy705
Początkujący
Początkujący

Post autor: lysy705 »

bardzo.ladne polo:) tylko zebys nie zrobil wies tuning;p jak.narazie bardzo mi sie podoba:)pokrowce spoko kiera tez.markowe troche kosztuja...a tu malo hajsu to nie druga irlandia;p
pozdro
Awatar użytkownika
hardtomek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: hardtomek »

[quote=""klocek""]czyli im wyzej auto jest na gwincie tym twardziej czy odwrotnie? Czy moze to zadnego znaczenia nie ma?[/quote]

czym bardziej auto na gwincie idzie w dół tym twardziej.
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

[quote=""hardtomek""]czym bardziej auto na gwincie idzie w dół tym twardziej.

[/quote]

Bzdura :banghead:

Pokrowce i kiera out :)
Awatar użytkownika
klocek
Zainteresowany
Zainteresowany

pokrowce juz wywalilem. kiery szukam od 6n2 ale panowie dalej nie wiem co z glebą szukam ciagle cos na ten temat i juz nie wiem na co sie zdecydowac. Auto raz na jakis czas jezdzi w trase, 50% dróg jakimi jezdze to dziury, czasami 4 osoby moge wiezc wiec ile obnizyc moge aby nic nie tarło a chce kupic fele 15 i na nie opony 165/45
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

[quote=""klocek""]ile obnizyc moge aby nic nie tarło a chce kupic fele 15 i na nie opony 165/45
[/quote]

60/40 , 60/60 spokojnie można jeździć ja miałem na oponie 175/55 R15 na 100/100 i nic nie tarło przy pełnym stanie
Awatar użytkownika
klocek
Zainteresowany
Zainteresowany

Dokładka miala byc dla kumpla, dzis przyszla i dzis rozwalił polo. wiec lezy u mnie i co o tym myslicie ? zakładac ją czy odpuscic bo agro wyjdzie?
http://img16.allegroimg.pl/photos/orygi ... 2930478525

Zderzak do spawania pojdzie za niedługo to jak bedzie zdjety moze załozyc i zobaczyc jak bedzie wygladało :) ? Chociaz jak bedzie nie warto to nawet nie bede zakładal
Awatar użytkownika
Matti 6n
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Matti 6n »

U mnie było 165/45/15 felga 15" 7j et 26 i przód zszedł na 3,7cm a tył siadł na wlewie paliwa i wszystko się schowało nie tarło chyba ze jechało kilka osób :D u mnie akurat 7 się zmieściło :grin: , zależy jaki gwint, tył siedział na odbojach więc trzeba było zbierać zęby :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”