[9n3] Wykładzina bagażnika

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
jhosef
Stały bywalec
Stały bywalec

[9n3] Wykładzina bagażnika

Post autor: jhosef »

Koledzy znalazłem w necie coś co mnie zaciekawiło.

Denerwuje mnie wykładzina bagażnika która jest cienka i podłej jakości przez zagina się itp.

Przypadkiem przeglądając alledrogo znalazłem coś takiego:
Obrazek Obrazek

U mnie jest zwykła szmata z takim samym kawałkiem dykty. Jak zerknąłem w Etkę to rzeczywiście takie cuś było. Do tego jest koszyk akcesoryjny.
A mojej szmaty w sumie nie widzę :)

Chciałbym to kupić tylko zastanawia mnie jedną rzecz.
Widać, że to jest sztywne. Czy da się więc co zastosować jak mam haki do bagażu?

Kto z was ma taką tapicerkę?
Awatar użytkownika
piotrek1993
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: piotrek1993 »

Ja kupiłem zwykłą czarną wykładzinę do cieli mi elegancko na wymiar jeszcze się zastanawiam nad obiciem tym oparcia tylnego siedzienia od strony bagażnika bo mam tam gołą blachę.Położyłem to na tą starą:)
S
SzafaTczeVW
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: SzafaTczeVW »

nie bede zakladac nowego tematu a mianowicie powie mi ktos jaki wymiar ma bagaznik 9n/9n3 chodzi mi o przybliżoną dlugosc, szerokosc i wysokosc
GERMANISKO SZYBKO SZEROKO I NISKO
Awatar użytkownika
tomba7
Newbie
Newbie

Post autor: tomba7 »

Też denerwuje mnie ta dykta, która jest marnej jakości i jest odkształcona oraz szmaciany dywanik. Pytanie, czy ten plastikowy pojemnik pasuje do 9N3 w miejsce koła zapasowego? Jeśli tak to powinno to wzmocnić dyktę i stanowić punkt jej podparcia w środkowej części bagażnika. Standardowa pianka z lewarkiem niewiele pomaga w kwestii podparcia tej dykty.

http://allegro.pl/zestaw-lewarek-klucz- ... 07714.html
Awatar użytkownika
jhosef
Stały bywalec
Stały bywalec

Same pudełko kupisz w ASO za jakieś 59 zł.

Na razie ja jeżdżę z niezamontowaną wykładziną bo ciągle rozważam co z nią zrobić. Chciałem czymś podkleić np cienkim filcem aby to bardziej kształt trzymało...
S
SzafaTczeVW
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: SzafaTczeVW »

[quote=""tomba7""]Też denerwuje mnie ta dykta, która jest marnej jakości i jest odkształcona oraz szmaciany dywanik. Pytanie, czy ten plastikowy pojemnik pasuje do 9N3 w miejsce koła zapasowego? Jeśli tak to powinno to wzmocnić dyktę i stanowić punkt jej podparcia w środkowej części bagażnika. Standardowa pianka z lewarkiem niewiele pomaga w kwestii podparcia tej dykty.

http://allegro.pl/zestaw-lewarek-klucz- ... 07714.html[/quote]

ten zestaw jest bez sensu, bo kola zapasowego i tak nie bedzie. A oryginalnie i tak jest przeciez w takiej piance fajnej tak izestaw z kompresorem, latka w plynie itp
GERMANISKO SZYBKO SZEROKO I NISKO
Awatar użytkownika
tomba7
Newbie
Newbie

Post autor: tomba7 »

Plan miałem taki aby było i koło i ten plastikowy schowek wewnątrz koła. Wydawał mi się on na zdjęciach bardziej porządny niż pianka, którą mam obecnie.
Awatar użytkownika
jhosef
Stały bywalec
Stały bywalec

Może mi ktoś tak na szybko zmierzyć jaką wielkość ma lewarek w 9n?
P
Polo 6n2

Post autor: Polo 6n2 »

Ja mam zamontowany ten plastikowy schowek i powiem, że według mnie jest lepiej , lecz nie do końca, bo wewnątrz koła zapasowego jest bardziej usztywnione, ale po zewnętrznej stronie niestety nadal się "zapada" ta wykładzina.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”