[86c2f] Podłączenie zapalniczki.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
chamer
Raczkujący
Raczkujący

[86c2f] Podłączenie zapalniczki.

Post autor: chamer »

Posiadam kostkę do zapalniczki z odciętymi kablami, brak reszty wiązki.
Mógłby ktoś mi napisać manual gdzie i w jaki sposób mam poprowadzić i podłaczyć kable?
Pozdro.
Istnieje specjalne piekło dla tych, którzy stosują się do ograniczeń prędkości na pasie szybkiego ruchu.
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Opcja Szukaj znalazła między innymi to
:arrow: http://www.vwpoloklub.pl/forum/viewtopi ... apalniczki
oraz :arrow: viewtopic.php?f=172&t=22206&hilit=86c2f+zapalniczka

Zanim napiszesz tam nowego posta, to przeczytaj te wątki :roll:
Awatar użytkownika
chamer
Raczkujący
Raczkujący

Nie chodzi mi o to gdzie można ją podłączyć, tylko gdzie ona oryginalnie była podłączona ;)
Istnieje specjalne piekło dla tych, którzy stosują się do ograniczeń prędkości na pasie szybkiego ruchu.
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote=""chamer""]Nie chodzi mi o to gdzie można ją podłączyć, tylko gdzie ona oryginalnie była podłączona ;)[/quote]

No to przeczytaj tematy jeszcze raz, bo bylo tam info, że zapalniczka połączona jest pod radio :blush2:
Awatar użytkownika
chamer
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""krzychu20""][quote=""chamer""]Nie chodzi mi o to gdzie można ją podłączyć, tylko gdzie ona oryginalnie była podłączona ;)[/quote]

No to przeczytaj tematy jeszcze raz, bo bylo tam info, że zapalniczka połączona jest pod radio :blush2:[/quote]

Podłączenie pod radio nie jest oryginalnym podłączeniem zapalniczki w polo kolego. ;)

Problem rozwiązany, temat do usunięcia.
Awatar użytkownika
lukas2305
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: lukas2305 »

[quote=""chamer""]Podłączenie pod radio nie jest oryginalnym podłączeniem zapalniczki w polo kolego[/quote]
Radze zawsze najpierw sprawdzić...
Schemat połączenia (źródło: VW Polo - Haynes):
Obrazek
Podłączenie pod radio jest oryginalnym podłączeniem zapalniczki w polo kolego. Oczywiście nie przy samej wtyczce radia, ale na pierwszym odgałęzieniu wiązki idącej od bezpieczników.
Awatar użytkownika
chamer
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""lukas2305""]Podłączenie pod radio jest oryginalnym podłączeniem zapalniczki w polo kolego. Oczywiście nie przy samej wtyczce radia, ale na pierwszym odgałęzieniu wiązki idącej od bezpieczników.[/quote]

Jak najbardziej, w tamtych tematach o podłączeniu zapalniczki pisali o wpinaniu się do kostki radia ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”