[quote="Ralph"]gdyby blade13 mial fizycznie wlepki, to by wysłał do Was wszystkich[/quote]
no to nie rozumiem po co jest wstawiana "1" (jedynka) przy nicku jak nie ma co wyslac dla tych userow, ktorzy juz MOGA wplacac pieniadze... jak cos sprzedaje to znaczy, ze mam cos na stanie.
A jesli chodzi o mnie to w zupelnosci Cie blade rozumiem, bo kazdy ma swoje zycie prywatne, tym bardziej, ze na tym (podobno) nie zarabiasz. Takze mi sie nie spieszy ale bedzie mi milo jak dostane paczke teraz jak bedziesz wysylal wszystkim, tym bardziej, ze jak zobaczylem "1" przy nicku to w ten sam dzien przelalem pieniadze i poslalem maila z info.
Czesc listow zostala juz wyslana wiec mozecie juz wyczekiwac listonosza... Na pierwszy rzut poszly oczywiscie najdluzej zalegajace do wyslania wlepy. Teraz musze wyslac druga partie bo skonczyly mi sie koperty (ponad 50 listow) ale sa juz rozdzielone i zaadresowane.
I na moje nieszczescie zamkneli u nas poczte i jezdze ze wszystkim do miasta... Ale spokojnie, dam rade Pozdrawiam!
[quote="blade13"]Czesc listow zostala juz wyslana wiec mozecie juz wyczekiwac listonosza... Na pierwszy rzut poszly oczywiscie najdluzej zalegajace do wyslania wlepy.[/quote] ??
Nie abym marudził ale na wlepy (chciałem 2) czekam od maja :/ :banghead: :dwarf:
"Podziwiać należy wielkie czyny, a nie wielkie słowa."