[quote=""Osa""]widziałem na żywo u Mapeta na zlocie i bardzo mi się podoba ale kozica z niej straszna ;d nie da się tak z przynajmniej 3 cm niżej?[/quote]
Pracuję nad tym.Muszę wywalić przednią rozpórkę bo cały czas walę ją o wszystko
Drugą sprawa to mój wydech,który jest za gruby i puka mi o tylną belkę.Wszysto zrobię na początku roku i wtedy Polo
pójdzie ładnie w dół
[quote=""Adrian_Malbork""]No właśnie! obrysy.. żeby nie było, że jestem papuga.. oglądałem ostatnio zderzak od GTi od spodu i zauwazyłem, ze na końcach od listwy są otwory okrągłe właśnie pod żarówke do obrysu. zdziwiło mnie to, ale wpadłem na pomysł założenia po wypłacie styczniowej, albo w lutym.. Więc czekam żebyś przetarł szlaki

Wydaje mi się jednak, ze listwa z golfa jest troche szersza i obrysówki w polo mogą się nie zmieścić. Dlatego też czekałem, bo kupić nie problem ale jak potem miałyby leżeć i 100zł w śmietnik to też nie ciekawie
Nowe z ASO czy jakaś aukcja ?[/quote]
Listwa z Golfa jest dużo szersza.Obrys jest podobnej szerokości co listwa.Będę próbował w listwę.Jak się nie uda to pójdą
pod nią.Sam jestem ciekaw jaki będzie efekt.
Obrysówki dostałem od swojej dziewczyny pod choinkę ale wiem że kupowała na jednym z popularnych portali aukcyjnych