6n2 GTI kondiii

Tutaj możesz oglądnąć najładniejsze klubowe auta

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Bejcuś »

[quote=""kondiii""]Piękne lipcowe popołudnie :grin:

Obrazek
Obrazek[/quote]
Śliczny ten front kolego. Bez blachy z przodu naprawdę groźnie się prezentuje!!! :oki: :good:
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

Front ładny. w ogóle zauważyłem u siebie w pracy, ze samochody dużo ładniej wyglądają bez tablicy z przodu.. nawet jakieś pierdki.. a jak się przykręci to już traci cały swój urok.
Bejcuś, będziesz polował na Japan ? Jak byś był w ASO to podrzuć cenę.. Swoją drogą myślałem też czy plastikarz by sobie poradził, żeby tak zrobić zderzak na wzór japan ? na pewno taniej
Obrazek
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote=""Adrian_Malbork""]Front ładny. w ogóle zauważyłem u siebie w pracy, ze samochody dużo ładniej wyglądają bez tablicy z przodu.. nawet jakieś pierdki.. a jak się przykręci to już traci cały swój urok.
Bejcuś, będziesz polował na Japan ? Jak byś był w ASO to podrzuć cenę.. Swoją drogą myślałem też czy plastikarz by sobie poradził, żeby tak zrobić zderzak na wzór japan ? na pewno taniej[/quote]

No bez blachy dużo lepiej, swego czasu jak jeździłem sporo moją E36 coupe to kupiłem listwę przednią dedykowaną do małej tablicy USA i tak jeździłem z tym fronetm, ślicznie to wyglądało ale Panowie funkcjonariusze mnie doszli i skończył się land bez blachy. Ten zderzak w 6N2 to super się prezentuje!!!
Tak na Japana tył planuję na tył w ASO ok 900plnów mi powiedzieli. Plastikiarz pewnie by zrobił ale nie będzie pewnie tak idealnie a czy dużo taniej łącznie może... Ori to ori także ja skłaniam się ku ORI, chyba, że używkę gdzieś znajdę w co bardzo wątpię.
Kolego Kondiii śliczne auto!!! :piwo:
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

Ładniej wygląda bez , ponieważ jesteśmy przyzwyczajeni do tego ze ona jest tam:)

ale co nie zmienia faktu ze jej brak ora beret :P
Awatar użytkownika
kondiii
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kondiii »

To panowie nie co pisać i zastanawiać się tylko gładzić listwe i wywalać tablicę :grin:
Jeżdzę tak 1,5 roku i z niebieskimi się nie spotkałem.
Czasami tylko palcem pogrożą :acute:

Bejcuś mam nadzieje że zobaczę u Ciebie japana z tyłu.Robotę by zrobił co??
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Jak to? W ogóle nie masz jej nawet za szybą? Mi by szybko zrobili Halt.. glownie po trojmiescie jezdze, a tu duzo razy dziennie mijam niebieskich.
Obrazek
Awatar użytkownika
kondiii
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""Adrian_Malbork""]Jak to? W ogóle nie masz jej nawet za szybą? Mi by szybko zrobili Halt.. glownie po trojmiescie jezdze, a tu duzo razy dziennie mijam niebieskich.[/quote]

Wożę ją w bagażniku i wtedy jak jest potrzeba to wkładam za szybę :grin:
Śmigam często po Łodzi i jeszcze odpukać problemów nie miałem

Doszło lub dojdzie parę gadżetów świątecznych :)

Obrysy golf mk4
Obrazek
Obrazek

W garażu leży i czeka zderzak od GTi.Myślę że zaraz po świętach zaczniemy cosik dłubać w temacie :grin:

jeszcze małe od tylca :)
Obrazek
Ostatnio zmieniony 31 gru 2012, 20:27 przez kondiii, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MarCoo
Początkujący
Początkujący

Post autor: MarCoo »

Coraz bardziej podoba mi się to Twoje polo ;)
Fajne zdjęcia :oki:
Das auto
Moje Polo 6n2
Awatar użytkownika
Osa
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Osa »

widziałem na żywo u Mapeta na zlocie i bardzo mi się podoba ale kozica z niej straszna ;d nie da się tak z przynajmniej 3 cm niżej?
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

No właśnie! obrysy.. żeby nie było, że jestem papuga.. oglądałem ostatnio zderzak od GTi od spodu i zauwazyłem, ze na końcach od listwy są otwory okrągłe właśnie pod żarówke do obrysu. zdziwiło mnie to, ale wpadłem na pomysł założenia po wypłacie styczniowej, albo w lutym.. Więc czekam żebyś przetarł szlaki ;)
Wydaje mi się jednak, ze listwa z golfa jest troche szersza i obrysówki w polo mogą się nie zmieścić. Dlatego też czekałem, bo kupić nie problem ale jak potem miałyby leżeć i 100zł w śmietnik to też nie ciekawie ;)
Nowe z ASO czy jakaś aukcja ?
Obrazek
Awatar użytkownika
kondiii
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""Osa""]widziałem na żywo u Mapeta na zlocie i bardzo mi się podoba ale kozica z niej straszna ;d nie da się tak z przynajmniej 3 cm niżej?[/quote]

Pracuję nad tym.Muszę wywalić przednią rozpórkę bo cały czas walę ją o wszystko :grin:
Drugą sprawa to mój wydech,który jest za gruby i puka mi o tylną belkę.Wszysto zrobię na początku roku i wtedy Polo
pójdzie ładnie w dół :-)

[quote=""Adrian_Malbork""]No właśnie! obrysy.. żeby nie było, że jestem papuga.. oglądałem ostatnio zderzak od GTi od spodu i zauwazyłem, ze na końcach od listwy są otwory okrągłe właśnie pod żarówke do obrysu. zdziwiło mnie to, ale wpadłem na pomysł założenia po wypłacie styczniowej, albo w lutym.. Więc czekam żebyś przetarł szlaki ;)
Wydaje mi się jednak, ze listwa z golfa jest troche szersza i obrysówki w polo mogą się nie zmieścić. Dlatego też czekałem, bo kupić nie problem ale jak potem miałyby leżeć i 100zł w śmietnik to też nie ciekawie ;)
Nowe z ASO czy jakaś aukcja ?[/quote]

Listwa z Golfa jest dużo szersza.Obrys jest podobnej szerokości co listwa.Będę próbował w listwę.Jak się nie uda to pójdą
pod nią.Sam jestem ciekaw jaki będzie efekt.
Obrysówki dostałem od swojej dziewczyny pod choinkę ale wiem że kupowała na jednym z popularnych portali aukcyjnych :grin:
Awatar użytkownika
dogu18
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: dogu18 »

fajne polo:) ładnie działasz ma zadatki na jedno z lepszych w PL:)

mam pytanie czy sufit sam robiłeś czy zleciłeś tapicerowi??

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

no to kombinuj z listwą ;>
A może passat ma węższe obrysówki.. ciekaw jestem. bo jak jest z chrom pakietem to listwa trochę węższa ;>
Obrazek
Awatar użytkownika
kondiii
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""dogu18""]fajne polo:) ładnie działasz ma zadatki na jedno z lepszych w PL:)

mam pytanie czy sufit sam robiłeś czy zleciłeś tapicerowi??

pozdrawiam[/quote]

Dzięki Dogu.Staram coś ciekawego stworzyć, lubie to cholernie :)
Co do sufitu to oddałem go do tapicera.Trochę się bałem żeby niczego nie spitolić.Rozebrałem go tylko
i złożyłem.

[quote=""Adrian_Malbork""]no to kombinuj z listwą ;>
A może passat ma węższe obrysówki.. ciekaw jestem. bo jak jest z chrom pakietem to listwa trochę węższa ;>[/quote]

Passat ma węższe obrysy ale i dłuższe.Myśle że od golfa IV podchodzą najlepiej
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Zdecydowanie od Golfa IV będą lepsze.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty zaawansowane”