[quote="Mati_9N"][quote="aviator"]No niestety - zarowka dobra byla. Zmienilem na nowa i tez nie swieci... wiec teraz albo bezpiecznik albo czujnik.
Jak sie dostac do bezpieczników?[/quote]
Jak otworzysz drzwi to po lewej stronie deski rozdzielczej masz taką jakby klapkę , podważ ją śrubokrętem czy czymś płaskim i tam będą bezpieczniki

[/quote]
Czyli to jest w srodku auta czy pod maska? bo raz widzialem ktos pisal ze w podszybiu . . .
Jakbyscie mogli mi dokladniej opisacp olozenie skrzynki bede wdzieczny
.[quote="MiSiEk-GDA"]Moim zdaniem coś z stykiem żarówki zobacz czy dobrze włożyłeś :scratch: Jakby był czujnik to oby 2 na raz nie działały lub raz działały raz nie tak przynajmniej było jak u mnie padł. Bezpiecznik tak samo jakby wywalił to chyba by cały obwód nie działał a nie tylko częściowo tak myślę[/quote][quote="MiSiEk-GDA"]Moim zdaniem coś z stykiem żarówki zobacz czy dobrze włożyłeś :scratch: Jakby był czujnik to oby 2 na raz nie działały lub raz działały raz nie tak przynajmniej było jak u mnie padł. Bezpiecznik tak samo jakby wywalił to chyba by cały obwód nie działał a nie tylko częściowo tak myślę[/quote]
Hmmm, no wkrecałem ja i nic . . . sprobouje jeszcze raz, ale wydaje mi sie z e to ten czujnik bo nagle przestala dzialac i wogole nie swieci.