sprajt w jakiej cenie masz te alusy? i czy z oponami czy bez? Jak niedrogo to bierz,oddasz do piaskowania i będą jak nowe. kolo a co to kapsle majątek kosztują?
wydaje mi się ze są to te same alusy które ja mam, fotki do zobaczenia tu..viewtopic.php?f=29&t=37169&hilit=radomic jesli są to te same felgi to szkoda na nich kapsli szukac, plastiki a w dodatku słabo pasujące.
te co kolega ma to są takie jak moje BBS Indianapolis. Tak Pawle do nich akurat majętek - widywałem aukcje po 20pln za sztuke gdzie to było dobrą ceną, wiec cena felg idzie o o100 pln w górę i są trudne w znalezieniu (albo szukać nie umiem)
Panowie źle mnie zrozumieliście . Otóż felgi już są moje ( kapsle posiadam 3 ) jeden się gdzieś zgubił. Chodziło mi bardziej o odpowiedź dotyczącą tego czy lepiej je wypiaskować i malować . Ta felga mi się jakoś podoba więc będę je raczej ratował. Kapsle szukałem na allegro i jedna sztuka ok 40 zł więc raczej będę w nie inwestował .
Oddaj do piaskowania i malowania proszkowego bo bawienie się samemu żeby je przywrócić do ładnego stanu mija się z celem. Tak to oddasz raz i spokój na lata.
Pojeździsz dwa miesiące i po żarówkach.. odpuść sobie tanie chińczyki. http://allegro.pl/narva-led-w5w-t10-600 ... 02736.html
Te mogę Ci z czystym sumieniem polecić. Jeżdżę już na nich rok i nic się nie dzieje jak to w przypadku chińczyków że po krótkim czasie jest dyskoteka a nie światło.
Przyszedł nowy rok. Szykuję się do robienia przodu. Byłem już u blacharza i powiedział, że zderzak da radę sklejać i się zastanawiam czy kupić nowy czy kleić ( nie wiem jak to będzie wyglądać ).