yataman

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
yataman
Raczkujący
Raczkujący

yataman

Post autor: yataman »

Helo
Juz kiedys sie chwalilem ;) ale co tam pochwale sie jeszcze raz ;)

A wiec tak:

Rok: 2005
Silnik: 1.4 100KM

Wyposazenie:
Climatronic
Podgrzewane fotele
Podgrzewane lusterka
Elektryczne lusterka
Czujnik deszczu
Czujnik cisnienia w oponach
Tempomat
Lusterko, wsteczne automatycznie przyciemniane
Swiatla przeciwmgielne
Skorzana kierownica
Szyby tylnie odymiane (fabrycznie)

Chyba tyle, reszte widac na zdjeciach.
Taki wyjechal z fabryki i takim jezdze.

Jedyna modyfikacja to zakup podlokietnika :)

I zdjecia:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Planowanie modyfikacje:

Zadne :)
"Na dźwięk śląskiego dialektu gospodyni uśmiechnęła się lekko. Ja, siedzóm z Francikiym i na fusbal paczóm. Wlyźcie, sam sie sebujcie, tu mocie lacze. Jorg mo tam bółnkawa i kołocz, to wóm do. Jo móm robota we fribecie, to se tam dowejcie rady bezy mie"
Awatar użytkownika
Alan6R
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Alan6R »

Piękna 9n3, kolorek świetny, 3 furtki. Jakby tu był jeszcze 1.9 TDI 131 PS to normalnie ogień. Jaki masz rozmiar opon? 205/45/16? Dlaczego nie planujesz modyfikacji?
Ślesin 2009 | Pławniowice 2009 | Pławniowice 2010
VW Polo 6R 1.2 TSI Highline.
[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stat
Awatar użytkownika
yataman
Raczkujący
Raczkujący

No wlasnie gdyby byl TDI, a to tylko 1.4 - nie podoba mis ie strasznie ten silnik, mulowaty okropnie, reaguje z opoznieniem na pedal gazu - z silnika jestem strasznie niezadowolony.

opony - tak mam fabryczne Bridgestone Turanza 205/45/16 i z tego co wiem z obnizanym fabrycznie zawieszeniem.

Co do modyfikacji , nie plnuje bo autko podoba mi sie takie jak zeszlo z fabryki, podobaja mi sie felgi, kolor, przyciemnane szyby. Jak mi sie uda kupic tania nawigacje to sobie wymienie. Reszta zostaje

P.S.
Szkoda ze nei da sie wymienic silnika na TDI :), ale zbieram sobie kaske na inen auto a dokladnie to A3 albo A4 w okolicahc rocznika 2005

P.S.2
Pare fotek mojego porzedniego autka

Astra II Bertone 2.0 Turbo 200KM
Obrazek
Obrazek
Obrazek
"Na dźwięk śląskiego dialektu gospodyni uśmiechnęła się lekko. Ja, siedzóm z Francikiym i na fusbal paczóm. Wlyźcie, sam sie sebujcie, tu mocie lacze. Jorg mo tam bółnkawa i kołocz, to wóm do. Jo móm robota we fribecie, to se tam dowejcie rady bezy mie"
P
Pawco
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Pawco »

1.4 i 100 koni ?? :niewiem:
Awatar użytkownika
yataman
Raczkujący
Raczkujący

Ano taki dziwny silnik, choc te kucyki to tylko na papierze bo normlanie ich nieczuc
Awatar użytkownika
Wilku89
Niesolidny klient sklepiku

Post autor: Wilku89 »

polówka mistrzostwo, niski ukłon w strone tej wersji wyposazenia <3 :bow:

dobry gust masz, bertone, polo :D , audi a4 :szefu: podobny do mojego :thumbsup:
A
Adrian1987
Newbie
Newbie

Post autor: Adrian1987 »

yataman piekne Polo, ciekawy kolorek, świetne wyposażenie. Jak dla mnie tylko oponki ze szerokie i felgi za duże, daj 185 na 15-tkach to będzie o wiele bardziej żwawy! Mówisz, że 100 kucy nie daje rady?Teoretycznie przy tej masie powinien mieć naprawdę niezły zryw...
Awatar użytkownika
adr0444
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: adr0444 »

pola fajnie sie prezentuje... ja bym jednak przy niej modził :)
Sprzedam części do POLO 86c coupe/steilheck
Awatar użytkownika
yataman
Raczkujący
Raczkujący

Ano nie daje rady, mulowate strasznie. moze cos w silniku jest zwalone choc bylem u paru mechanikow i wszsytko niby ok

Bedzie maly modzik lada dzien mojego autka :)

Dojdzie nalepka klubowa na ktora czekam :)
C
Ciastek
Początkujący
Początkujący

Post autor: Ciastek »

[quote=""yataman""]Ano nie daje rady, mulowate strasznie. moze cos w silniku jest zwalone choc bylem u paru mechanikow i wszsytko niby ok[/quote]
Ja mam ibizę 2002r z tym samym silnikiem i przy polówce TDI 100KM wypada baaardzo słabo :niewiem: ( ale ibizą jeździ żona ) ;)
ZIELONE TDI - ECO 137KM/307NM
YAMAHA R1
i
inginio
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: inginio »

Śliczna kolorek!!!Gratulacje!!!Jeżdze czasami leonem 1,6 16V 105km i przy polówce 1,9tdi też bardzo slabo wypada-nawet przeciąganie tego benzyniaka niewiele pomaga.
KUPIE KATALIZATORY GLÓWNIE Z TDI oraz HDi
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

piękny lakier, rzadko spotykany, ogolnie autko super, podobaja mi sie 9n3, w przeciwienstwie do 9n :)
Awatar użytkownika
yataman
Raczkujący
Raczkujący

Kolejna mala modyfikacja w drodze. Kupilem sobie Navi MFD czekam na przesylke.

P.S.
Dziekuje wszystkim za mile slowa :)
Awatar użytkownika
pelass
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: pelass »

Bardzo ładne Polo :) Ja bym przyciemnił szybki, jakiś wydech i tyle ale jak wolisz.
Brawo, podłokietnik to podstawa :D Bez niego już nie wyobrażam sobie auta ;) pozdrawiam
Awatar użytkownika
yataman
Raczkujący
Raczkujący

Popatrz na zdjecia, z tylu sa fabrycznie odymiane :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”