[6N] Podgrzewane lusterka

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Bączas
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Bączas »

Ta jasne... ciekawe czyim miernikiem te kable sprawdzaliśmy :)
Dzierżążna 2011 / Ślesin 2012 /...

byłe Bączasowy [url=
Awatar użytkownika
czmc
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: czmc »

[quote=""Bączas""]Ta jasne... ciekawe czyim miernikiem te kable sprawdzaliśmy :)[/quote]

moim :szefu: ? szczegół :yahoo:

co do masy to trzeba znaleźć punkt masowy na budzie... musi gdzieś być pod kierownicą ( nie moja wina, że masz dużo czarnych puszek powkładanych i brak dostępu :d ) więc... grubszy przewód i jakaś śrubką na budzie się znajdzie ;) Mod na duży + na zimę.
Moje byłe POLO]
Obrazek
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""Bączas""]razem z Michałem (czmc) pruliśmy cały boczek aż znaleźliśmy kostkę w którą z jednej strony wchodzi (dobrze nam znany) biały kabel a z drugiej wychodzi (magicznie) czarny [/quote]
a to wyjaśniły schematy :piwo:

na slupku jest masa więc pod to możecie się podpiąć. ewentualnie odkręcić listwe bezpieczników i podpiąć się pod masę na panelu przekaźników.
T
Turas16v
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Turas16v »

Odkopie Panowie troszkę ale mam pytanie jak u was działa te podgrzewanie lusterka po właczeniu ogrzewania tylnej szyby to czujecie ciepłe szkło czy coś bo teraz temperatury rankami nizsze jest taki szron na lusterkach itd ale jak właczam ogrzewanie tylnej szyby to nic jagby nie grzało wiem ze w niektorych autach podgrzewania działa od 5 stopni na dworze.Ktoś sprawdzał czy szkło sie robi ciepłe albo cos ?Z góry dzieki za odpowiedzi pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”