no to pewnie tak,ale dziwne ze błędów nie wywala od czujnika,ja z tym tez miałem komedie tuż po zakupie(prawdopodobnie przyczyna sprzedaży we francji tego auta) odpalał git, ale gasł na środku drogi itp nie zależało to od rozgrzania czy czegokolwiek i tez wkręcał się do odcinki i robił charakterystyczne bam bam z wydechu. Ale kurde coś jest teraz u mnie tez nie tak,bo nie robi tego i nie wiem co jest bo błędów nie ma i wszystko wydaje się być git, do 6,5krpm wkręca się jak trzeba a następne 700obr zajmuje mu okolo1,5-2sekundy i staje tuż na czerwonym polu wskazówka i nie ma tego bam bam na odcince poprostu staja obroty i caly czas plynnie chodzi silnik tylko ze na ok. 7,1krpm :-( miałeś coś takiego u Siebie? bo z tego co sie orientuje to ogarnąłeś juz wiekszość bolączek tego auta heh
co do czujnika położenia wału to tylko w aso dostępny(320zł 3 lata temu) i najlepiej pojedz ze starym i daj im numer konkretny, mi nawet w aso wciskali, ze to o co prosze to czujnik wałka rozrządu, a w hurtowniach moto tylko od wałka rozrządu mieli.