Witam. U mnie podobny problem, pompę słychać, wycieraczka jedzie, tylko płyn spływ za tylnym lewym kołem, nie wiem gdzie szukać usterki, a zaczyna mnie to powoli drażnić, cały płyn zostawiam na drodze Gdzie szukać awarii?
Doslownie pare postow wyzej kolega npisal typowe dwa miejsca gdzie rozlacza sie wezyk i tamtedy moze uciekac plyn. A druga rzecz, jesli widziesz w ktorym miejscu masz mokro to tam szukj, bo nieszczelnosc napewno daleko od tego mokrego miejsca nie jest
Pytanie jeśli chce wymienić ten przewód z dyszą spryskiwacza tylnego w centralnym od bagażnika to muszę całość kupić czy da rade ten element co wężyk się do niego przyczepia
Mam podobny problem. Sytuacja wygląda następująco - spryskiwanie przednich szyb działa poprawnie. Z tyłu jest problem, plyn nie pojawia się na szybie tylko cieknie po szybie i spływa w dół po klapie bagażnika (zewnętrzna strona). Wygląda na to, że dysza nie wypuszcza płynu na szybę. Dźwięk silnika spryskiwania wszystko jest OK. Dodam, że jak to zobaczyłem to wsadziłem igłę to dyszy żeby przetkać, ale to nie poprawiło jego działania. Zna ktoś jakieś rozwiązanie?