[6n] kanały odprowadzające wodę

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

H
Harry
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Harry »

u mnie podobnie - brak wężyków i dostaje już szału z tą wodą. Auto rozebrane na części pierwsze, czas zmarnowany, środki zmarnowane - ile razy można prać tą podsufitkę... Po wypowiedziach poprzedników widzę, że problemem są prowadnice z których się przelewa i jutro zamierzam sprawdzić to karcherem ale po tym co zobaczyłem ściągając podsufitkę jestem prawie pewien że to właśnie jest źródło naszych problemów ;/ Skoro mam już wyjęte to wypiorę całe wnętrze jeszcze raz i w tygodniu składam... Najbardziej drażnią mnie nie plamy na podsufitce ale zalewanie pompki centralnego zamka, wiecznie zaparowane szyby i smród stęchlizny...
H
Harry
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Harry »

panowie który czy te wszystkie open air'y są takie same? chodzi mi o to czy do 6n podejdzie dach np. 6n2/lupo/seata arosy itd?
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote="Harry"]panowie który czy te wszystkie open air'y są takie same? chodzi mi o to czy do 6n podejdzie dach np. 6n2/lupo/seata arosy itd?[/quote]

z 6n2 na pewno podejdzie, co do reszty to ETKA prawde Ci powie
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

Kiedyś pytałem o open air na szrocie vw w Wysogotowie chyba Tak to się pisze ale mieli tylko od lupo i powiedzieli że nie pasuje. Myślę że nie klamali Bo mogli by przecież zarobić :p
Obrazek
Awatar użytkownika
krzfir
Newbie
Newbie

Post autor: krzfir »

Witam mam polo 6n1 3 drzwi dach blacha.

Mam problem w bagażniku boczki są mokre.
Czy w moim aucie też są kanały odprowadzające wodę z dachu ?

Drugie pytanie : Uszczelki na dachu w miejscu rynienek nie dolegają do dachu i nie da się ich już docisnąć wiec gdybym np usunął i uszczelnił silikonem czy pomogło by to żeby w końcu już w bagażniku było sucho ? :)

Pozdrawiam i proszę o pomoc.
E
Emejcz
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Emejcz »

Przyłączam się do pytań poprzednika!
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”