Witam, mam pytanie czy ktoś z forumowiczów dokładał do swego Polo elektryczne szyby, chodzi mi bardziej o te tzw chinskie które pasują do każdego auta które ma szyby na korbkę? Jakieś za, przeciw.. czekam na opinie
chodzi mi o ten zestaw który działa na lince i sam kreci korbą.. Niestety ori są drogie za same części a z tym wiąże się jeszcze doprowadzenie elektryki całej do tych drzwi czyli kolejne koszta c
Dzis wlasnie zalozylem elektryczne szyby, a przy okazji elektryczne lusterka/podgrzewane wlecialy. Tez dumalem nad takim uniwersalnym zestawem, ale za bardzo to polecane nie jest.
Troche siedzialem i szukalem czesci bo wsio zrobilem na oryginalnych czesciach i wyszlo mnie 260zl, tj. podnosniki szyb i przyciski z ramkami w drzwi. To wole dac ta stowe wiecej i miec w ori:) A co do wiazki to i tak trzeba robic i tak, czy to uniwersalny czy ori podnosnik
szrot sie zwie alledrogo czy jakos tak A szukalem dlugo, tak gdzies od czerwca, pod koniec czerwca i generalnie jest tego sporo, ale chodzilo glownie by bylo w dobrej cenie i nie jakies lipne.